Amúgy ez az Amibróker egy nagyon instabil program.
most megy. viszont a peti plugines könyvtárban nem lát semmit.
A korábban létrehozott és használt adatbázis könyvtárakat.
Újra raktam. Előtte az adatbázis könyvtárakat egyszerűen kimásoltam. Újra rakás után csináltam megint azonos nevű adatbázisokat, eredeti beállításokkal, majd az adatbázis könyvtárba egyszerűen bemásoltam a mappa tartalmát. Az előtte használt formulákat persze újra kellet másolgatni. Most műxik, mint régen kopp-kopp itt is.
viszont legyalultam mindent kivéve az adatbázist.
Clownfish hová menti az adatokat a pluginból?
Lehet, hogy ez a gond, mármint a AQuote, mert nálam semmi kimenő mozgást nem adott az AmiBroker eddig.
Nálam is így kezdődött. Amiqu tegnap este otthon és megadta magát.
Szólj ha sikerült, meg hogy mit kell figyelgetni..
Befirkálásom után a mai első indításkor én is You are using illegal/cracked version üzit kaptam.
Ez is 5.2-es telepített dll-es verzsön volt. Most kapálom le és megpróbálom újra rakni.
A registryben volt vagy 50 bejegyzés az amira, azt látom. Reg. tisztítók persze majdnem mind meghagyták.
Mondjuk én használtam az AmiQuote-ot, lehet az volt a hiba. Más meg nem menne fel a netre, gondolom.
regedyt-et indít. STARt/RUN és beírni regedyt
Az biztos, hogy a HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE/ TJP alatt minden törölhető manuálisan. Az Edit, find alatt beírva az amibroker-t találsz még bejegyzéseket, mind törölhető, van amelyik mappástól.
Céges gépre nem teszünk tört programot!
De ha már megesett:
Adatbázis mentése
AmiBroker szabályos eltávolítása.
AmiBroker könyvtár törlése
RegDoctor.v2.12 letöltése, és a hozzá való crack megkeresése (astalavista.box.sk) és futtatása.
Egy registry takarítás szokott segíteni az ilyen helyzetben.
Help,
tegnap azt írta ki, hogy crack verziom van és azonnal vásárolja meg. Ma legyalultam pendriven mindent (kivéve az adatkönyvtárat) és újra telepítettem.
A helyzet változatlan.
5.2-as verzio van.
Mit tegyek?
Valahol a gépre is pakolt valamit?