2009.07.17-én vett részvényeim végre (életükben először) pozitív tartományban vannak!!
Türelem , türelem!
2009.07.17-én vett részvényeim végre (életükben először) pozitív tartományban vannak!!
Türelem , türelem!
Köztük te is :-)
Egyébként sztem ennyi volt mára, ha a nemzetközi hangulat nem támogat!
Vannak azért itt eladó tételek
Így van, menni fog ez vissza 6000-re...
Szerintem rally van, de várjuk ki a végét!
Alig látni ellenállást!
(oké néhányan realizálnak, lesz ma egy kis hullámzás, de valami spekik rárabolnak azt érzem)
Szerk:
na azért most már felébredtek páran eladói oldalon.
Hát nem tom, mindenesetre sztem jó a cég még mindig, és ezt tartom.
Én ebben látom az egyik legnagyobb növekedési potenciált, középtávon.
A rallynak meg várjuk ki a végét, de egy 10% jól jönne :-)
Hát nem sok ellenállás van felfelé :D
(Szvsz, hajaztak már rallyra szerintem... néhány speki)
Ennek ma annyi lesz, de szvsz hétfőn is...
Meglátjuk majd felfelé, hogy áll a könyv!
(nekem nincs, de szurkolok annak akinek van!)
(én idióta voltam, és kiszálltam belőle, na az volt a legelső rossz lépésem)
Rally vsz nem lesz nagy max 4%
De egyenlőre nem úgy tűnik
Igen rally szagúnak tűnik...
Tovább robbanhat idén az RFV profitja! - Szépek a kilátások
Úgy nézem ehhez az 3,5k-s ellenálláshoz több kraftra van szükség
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=120822
Azért egy dolgot mutat ez a hír:
Ezen a területen nagyon magasak a politikai kockázatok és erősen függ az eredményesség a kapcsolati tőkék alakulásától.
Az biztos, hogy ezen cég természetes szövetségese a Fidesz, hiszen a Kapolyi és egyéb MSZP-s bagázs abban érdekelt, hogy az ország minél több gázt importáljon hiszen nekik köbméterenként X forint saját nyereségük van...A hülyék nem látják a fától az erdőt, azaz, ha a magyar lakosság a közművek árának folyamatos és hihetetlen mértékű emelésének következtében elszegéynedik, akkor ők sem fognak jól élni.
Persze lehet, hogy úgy gondolják, hogy addig, amíg mi magyarok tönkremegyünk, addig megszedik magukat és majd utána lazán élnek svájcban, vagy a Rivierán...
Mindenesetre ennek a cégnek a természetes ellensége az MSZP, míg a természetes szövetségese a Fidesz. És itt nem arra gondolok, hogy "mert a Fidesz meg fogja védeni a magyar népet", hanem színtisztán gazdaságilag: ha az MSZP-sek kevesebbet tudnak összeszedni maguknak, akkor a relatív gazdasági előnyük kisebb a Fideszhez képest.
Azaz itt valószínűleg 2010-ig igen erős politikai játszmák lesznek a cég körül, akár kemény esések mellett, viszont 2010-től, (ha isten is úgy akarja), mivel Fideszes lesz a parlametnti és az önkormányzati többség is, ezért ömleni fognak a megrendelések ehhez és az ilyen típusú cégekhez.
2010-ig meg akkor is kihúzza a cég, ha addig semmit nem csinál, utána kánaán.
Tehát RFV részvényesek, ne felejtsétek el, hogy melyik párttól fogjátok a pénzt kapni! :-)
ja, ha meg a Távhőnél olcsóbban tudják megoldani öszköltség szintjén, akkor kiváncsi leszek, ha megtámadják ezt a fehérvári projectet, akkor kíváncsi lennék, hogy hogyan magyarázzák meg a feháérvári szavazókank, hogy igaz, hogy 25%-kal többet fizettek a fűtésért a távhőnek,mintha megtörtént volna a project, de így legalább nem lopták ál a közvagyonotokat- ha ellopták egyáltalán...
Egy kicsit úgy látom, hogy ez a cég nagyon szűkmarkúan bánik a kenőpénzekkel, megpróbál hinni abban, hogy az önkormányzati képviselők megelégednek azzal/örülnek annak is, hogy a választóik jól járnak. Közben ők tartanák SZOKÁSOSAN a markukat, mert hogy néz az ki, hogy itt jól jár a cég , hjól járnak az emberek és őneki nem jut semmi (max kisebb gázszámla-csakúgy , mint a többieknek...
Így tisztességesen meg nehéz üzletet kötni ebben az ingovánnyal teli országban...
Hajrá RFV, hajrá tisztesség!
Úgy tűnik, minden kapavágás egy kicsit feljebb húzza az árfolyamot. :)
Kéne egy webkamera Gyergyószentmiklósra... :)
Olcsón fűti a székelyeket a magyar RFV
http://www.mfor.hu/cikkek/Olcson_futi_a_szekelyeket_a_magyar_RFV.html