300 alatt gbpből is bevásárolnék rendesen...
én meg már semmit:-) azt sem tudom merre van az előre..vagy a vissza...
csak érdekességet látok a piacon :)
Érdekes, hogy a jelenlegi újabb részvénypiaci felrántásban az USD erősödik a HUF pedig gyengül.(Utolsó félóra)
A szakemberek komoly szaktudásról tesznek tanuságot.
Megmondják, hogy előbb-utóbb valamit lesz.
Előbb kisebb elmozdulás, utóbb nagyobb.
Sarkadi Szabó Kornél is csak hümmögött legutóbbi TV-interjújában.
Azt hümmögte, hogy előbb-utóbb lesz valamilyen korrekció.
nem fogok:-) bárcsak mindkettőt megtenné havonta:-)
de ha leszúr 255-re és felszúr 315-re akkor se reklamálj...
egyébként a középtáv az 1 év..
"Közép távon az euró/forint esetében 260 és 290 közötti sávkereskedést prognosztizálnak."
ki hitte volna? nagyon komoly információ,nem is tudom hogy kerülhetett napvilágra:-)
valószínűleg én ma kihagyom a kereskedést,hacsak az usd nem szúr le 185ig.ott veszek egy keveset.
Nem tudom. Most elmegyek tárgyalni.
Meglátjuk. Mi lesz ezzel meg a dax shortommal.
ezek a reggeli 30 perces gyertya emelkedések zavarják a tisztánlátásomat..
Csupán csak egy arany félkrajcárról van szó:
Aláírás:
Ludas Matyi
most viszont már szinte fix, h. az usd eléri az 1,5-t.
igen a 01es certi vásárláson én is újra gondolkozom(habár egyre nagyobb az áttét),a mai eladott 02őt pedig holnap szerintem 230körül visszaveszem...
kicsit illikvid ahhoz,hogy a pénzed felét beletedd szerintem .persze csak jótanács,de én max 10 %ot teszek egy certibe.
Ajánlom is, mert félpénzzel benne vagyok.
További infoként felhívom minden kedves olvasó figyelmét arra a tényre, hogy a héten ünnepeljük ennek a mondvacsinált bikának a 6 havi fennálását.
További adalék a Dow küzdelme a 96xx csúcsal, mely még tavaly novemberben Obama ürügyén született és amely szerintem a hiteles referencia bika vs. medve vonatkozásban.
tartom. De elhúzhatják két hétig is....
egyébként egyre feljebb jön az a támasz, és amíg 266 ft-os euróhoz társuló 180 alatti usd is elérhető volt a npokban, ha ezt még sokáig húzzák, akkor csak 270 lehet az eur alja, és a dodó 01 certit is nagyon kis eséllyel fogja ko fenyegetni...