helló emberek..igen kihaltság van...mindenki kivár ?
statisztikai alapon annyi vonalat húzol be, hogy egyik bejön. :))) 18200 felett nem nagyon lehet shortolni hosszabb távra, az volt a 2006os alj kb... Sztm fontos szint volt. Tőlem mehet 21kig, 30kig stb.
Egyébként párhuzamost húztál az alsó trenddel, aminek első gyertyája nem is csúcs és ne mis alj pont, tehát bármelyiket választhatod ugyanennyi erővel sztm. Egy gyertyánál fontos sztm, hogy kulcsforduló vagy bármi hasonló legyen szvsz.
Tudod,minden út Rómába vezet...::)) Emlékszel még ???
Egy párszor még belinkelem.....
http://kepfeltoltes.hu/view/090915/BUX_HAVI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
vágyak vágyak.. :))
vakmajom meg inkább főzzön :)
na most őt is elolvastam. Rá is rájött az optimizmus, alakulgat ennek a rallinak a vége szép LASSAN :)
Psszimizmus pirula....valóban, a magyar gazdaság jön fel, mint a talajvíz. Csak tudnám, akkor miért nem költekezik a kormány legalább az utolsó hónapjaiban? Mondjuk csak feleannyira, ahogy szokott? Ő is pesszimista? Inkább elveszt mondjuk még negyed millió összekaparható szavazatot, mert olyan pesszimista? Minek nekünk IMF hitel (amit korábban csak az államcsőd közeli dél-amcsi féldiktatúrák kaptak...), ha úgyis 2% lesz mindjárt az inflánk? Sőt, a defláció is ráférne már erre az országra.
Én is értek igazán semmihez, meg a tőzsdén sem értem ált. mi miért van, de azért ekkora butaságot írni....
Megint ez lesz ????
Legalább Herceg orra alá dörgölhetném a régóta(18000 óta) vizionált 21000-emet ::))))
http://kepfeltoltes.hu/view/090914/BUX0912_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
fingom nincs, ez egy szopás lesz holnap a shortomnak. bár ma meg nem volt shortos, pedig az kellett volna legyen
Ahogy elnézem az amcsi zárást, lehet hogy holnap elviszik egy részét a longomnak.
Vagy pont most kéne még tartani egy darabig?
rájöttem, mi lesz: oldalazás. Mert mos az fog a legjobban fájni, ezért azt csinálja a piac. Mindenki szakadást v. emelkedést vár. De nem, itt fog oldalazgatni "örökké", néha 10 ponttal magasabb csúcsot ütnek az indexek, aztán ennyi.
hát hadd ne mondjam mi a véleményem erről a szemét piacról..
hogy dögölnének már meg.
megint megy mindenhol a nap végi felhúzás
Héten pedig lesz egy csomó adat,amiből ha csak egy sem olyan rossz (ilyen biztos lesz)akkor irány a földkörüli pálya...
Tartok még kis shortot,nem mindig jó a nyugodt alvás :D