Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: törölve

#122352 rbbj11 Előzmény: #122333

emberek, tök jó!!!! A kimoderálás nem ér semmit, látom a szöveges üziket!!! hehe!!! De a királynak nem árulom el, hogyan, ha vkit érdekel, mindenkinek privi üziben

törölve

#122332 Őfelsége

Illem, etikett, lojalitás!

PAX!

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

törölve

#122330 Őfelsége Előzmény: #122329

A Királyság ügye egyszerűnek tűnik, de rendkívül bonyolult! Bonyolultabb, mint a szocializmus, liberalizmus, kapitalizmus együttvéve!

törölve

#122329 lackok Előzmény: #122326

Én szívesen megszervezem neked 2010.01.01-re hogy onnantól Király légy. Példa bizonyítja, hogy nem kell hozzá sok minden. .:)

törölve

#122326 ArthurDent Előzmény: #122323

Van elképzelése arról, hogy e célokat miként lehetne véghezvinni? Kézzelfogható stratégiája nincs, ötletet sem ad, csak óhajt és legtöbbször parancsol. Ennyit én is tudok. Ráadásul nekem még több óhajom is van. Akkor ezek szerint én is lehetek király?

Re: Önöző forma

#122323 Őfelsége Előzmény: #122320

Mindenkor a többet, jobbat, szebbet, értékesebbet, intelligensebbet, erkölcsösebbet kell választani! A jó Király vezeti népét, óhaja a Nemzet felemelkedése! Amíg Franciaország polgárosodott, Nagy-Britannia, az Angol Királyság növekedett és terjeszkedett: Ausztrália, India, USA, Kanada, Dél-Afrika etc.. Az Angol Királyságnak köszönhetően ma az angol a világnyelv! Őfelsége óhaja: legyen Magyar a diplomácia világnyelve! Őfelsége a fejlődéssel egyetért. A Nemesség és az arisztokrácia példát jelent a nemzet számára: gróf Széchenyi az egyik legnagyobb Magyar, aki legtöbbet tette a Hazáért! Szent István Király 1000 évre alapozta meg a Magyar Királyságot!

#122320 lackok Előzmény: #122319

A felvilágosodás a 18. század eszmeáramlatát jelöli a nyugati filozófiában, illetve világnézeteinek mozgalmát és a kort amelyben lejátszódott. A felvilágosodás gondolkodói az értelmet állították a középpontba, lényege a hagyományos intézmények, szokások és erkölcsök kritikai megkérdőjelezése. A mozgalom vezetőinek célja az volt,hogy a világot „az irracionalitás, a babonák és a zsarnokság hosszú időszaka után a fejlődés útjára vezessék”. Ez forradalmi folyamatokat indított el az emberi értelem, a természet,az Isten, a gazdaság és a társadalom szemléletében. [1]

A kort nagy politikai változások jellemezték a kormányzásban, a nemzetalkotásban, a minden ember számára nagyobb jogokban és a tekintélyelvű intézmények visszaszorításában, mint a nemesség és az egyház. A mozgalom készített elő több forradalmat szerte a világon, amelyek a liberalizmus, a szocializmus,a demokrácia és a kapitalizmus megszületéséhez és megszilárdulásához vezettek.

#122319 Őfelsége Előzmény: #122318

A Magyar Királyság gazdagodása a Nemzet gyarapodása! Őfelsége óhaja, hogy a Magyar munkás jobban éljen, mint az angol arisztokrata!

#122318 lackok Előzmény: #122317

Mi a helyzet a rendes jó melósokkal? Ők megint le vannak tojva magasról? Egy arisztokrata kezéből nem sok hasznos tárgy került ki régen sem. Részemről nem kívánom azt a rendszert vagy faragja a király magának a trónját.

#122317 Őfelsége Előzmény: #122316

Őfelsége a Nemzet érdekét képviseli! Egyesíteni kell a Magyarságot! Az országnak a Magyar Királyságban, Nagy-Magyarországban kell megújulnia! A zseniális elit, a Magyar arisztokrácia a fejlődés pártján áll!

#122316 lackok Előzmény: #122304

Az új szabályaihoz felség, illene egy új ország is. Nekünk jó ez így ahogy van!

#122304 Őfelsége Előzmény: #122294

Őfelsége a Király a jog, szabályok és szokások alkotója és alakítója! Magyarságunk méltóságát jobban kifejezzük a Magyar szó nagybetűvel írásával! Az Uralkodó parancsba adta a Magyar szó nagy kezdőbetűvel való írását! A Király szó szintén mindenkor nagy kezdőbetűvel írandó! A helyesírásra ügyelni kell, úgy mint a szép Magyar beszédre, illedelmes, pozitív kommunikációra! A Magyar Királyi Udvarral és Őfelsége a Királlyal történő kommunikációban alkalmazni kell a királyi udvari etikett előírásait!

#122294 Csusza Előzmény: #122268

Nem kell mindent nagy kezdőbetűvel írni, ami tartalmazza a "magyar" szót!

Amennyiben például ez a szó melléknév, akkor -mint minden melléknevet- kis kezdőbetűvel írandó.

Hasznos, ha egy király ügyel a helyesírás kínos betartására.

Egyébként nem szoktam találni más helyesírási hibákat.

Természetesen jobbító szándékkal tettem ezt az apró megjegyzést.

Re: törölve

#122278 KJanek Előzmény: #122276

Mi a helyzet főnök kimoderáltad magad?

Esetleg egy felsőbb hatalom, adott a hozzászólásodnak, milyen érzés? :))