A Magyar, barát kormány fontosabb jelenleg Pozsonyban! Mindenkor a pozitívumokat kell keresni!
A Magyar, barát kormány fontosabb jelenleg Pozsonyban! Mindenkor a pozitívumokat kell keresni!
Mivel Slota a magyarokat kóstolgatja, a csetnikek valóban nem pogányok, a bányászok pedig ingyen nem dolgoznak, ezért ismételten ajánlom számodra Slota társaságát, gyámolítsd őt a továbbiakban ...
Budavári Királyi Palota:
a bányászok bányásszanak, a csetnikek járjanak templomba Nándorfehérvárra, Slota úr pedig kóstolgassa a legkiválóbb Magyar borokat!
Áki, tudod mit a "teszt" e fórumon, azon belűl itt, ebben a totyikban? És a pf-en? Tudod honnan ered és mi célt szolgál?
:)
E téren az a véleményem, boldogítsa eztán Slotát.
A lehető legjobb ajándék lenne számára Őf...a társasága ...
;)
Szerintem küldjük el a királyunkat a revizióról tárgyalni az olténiai bányászokhoz.... vagy a vajdaságba a csetnikekhez... :-)) esetleg Slota-hoz is lehetne küldeni, úgyis tót a nagymamája.. :-))
Te rebellis, hogy beszélsz a Királlyal? :)
Vigyázz mert lefejeztet! :))
A marhája ...
Hé! Faszi!
Szakadj má meg a modortalansági gomboddal ...
Fogadd el a kritikát vagy érvelj ellene. Rossz érv a gondolat elvetése, vita helyett te marha!
Vagy inkább mégse! Dühi helyett ez a topik tetszik a legjobban! Itt ki tudom élni egy virtuális gumifalon a kiberdühöm ...
hehe ...
teszt
Szerintem meg ne várjon holmi kis hercegnőcskére,hanem szerezzen magának nőt mihamarabb,aztán azt nyomkodja,a moderál gomb helyett.
Ha a "nagymamája" tót volt, akkor elmondható hogy a nagyapja rangon alul házasodott, ami akkoriban még azt jelentette, hogy az utódaik elvesztik minden jogukat arra, hogy bármilyen igényt nyújthassanak be a trónra! :-))
Őfelsége óhaja unió Magyarország és Szlovákia között, a Felvidék térjen vissza a Magyar Királysághoz! Őfelsége egyik nagymamája tót anyanyelvű, tehát a tótok is a rokonai! Legyen béke, barátság, szeretet! Isten, király, haza, egység!
PAX! A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
Őfelsége mikor tesz látogatást szlovákiában? (ajánlott legalább egy hokikapus viselet, ha emlegeti arrafelé a "királyi" országhatárokat) :-)
No, már megint mi rossz fát írtatok a tűzre?
Ide mehet az utókornak:
http://stocklandyard.hu/forum/topic/497/Magyar-Kiralysag-tukrozes