Mé? Nem beszéltél a jóistennel? Aszontad ő válsasztott királynak. Akkor most hogy is van?
Én dumcsiztam vele tegnap azt mondta asse tuggya ki vagy.
lóPAX.
Mé? Nem beszéltél a jóistennel? Aszontad ő válsasztott királynak. Akkor most hogy is van?
Én dumcsiztam vele tegnap azt mondta asse tuggya ki vagy.
lóPAX.
Kisbarátom, pont a te kioktatásodra van most éppen szükségem ...
:(
"Viccet halálunk órájában is érteni kell, még ha a mi rovásunkra is íródott."
Egy kis faragásra, látom, te jobban rászorulsz ...
A szép vicc az, mely minden felet szórakoztat! Vidámnak lehet lenni, de meggondoltnak is kell! A élet témája sokkal komolyabb annál, hogy Ön vagy bárki viccelődjön vele! Viselkedjen felnőtt emberhez méltóan!
Az beszél szeretetről aki kimoderálja még a viccet is ...
Ez egy vicc.
:(
Művelődj, Levi!
Hallgasd a Danubiuson a másik (fél)kegyelmes uralkodót ...
;)
Nono, Levi, nem kéne a viccet is moderálgatni ...
Az, tudod, arra való, hogy nevessenek rajta a művelt emberek.
;)
A pozitív kommunikáció rendkívül fontos, mivel Őfelsége óhaja egy jobb világ, melyben több a szeretet!
Vigyázz!
Ha rájön, hogy a svéd csajnál nincs esélye, akkor te leszel a következő kiszemeltje!
;)
Őfelsége Madeleine Svéd Hercegnőt óhajtja feleségül Magyar Királynénak! Pozitív tartalmú szavakat használjon, mint a szeretet és a béke!
elnezest en miert torlodtem?
komolyan kerdezem, Ofelseget hogy mast valaszt e, vagy koveteket kuld vagy mi lesz a hazasulando terveivel....?
Portfólió latinul: illedelmes, intelligens kommunikációt és szeretetpolitikát jelenet! És apostoli is!
Mert, "Őfelsége szeretetből cenzurál, ezáltal Önök intelligensebbé válnak! " ...
;)