Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#121773 rbbj11 Előzmény: #121771

van már egy rakat shortom, most mindegy alapon, eléggé nagy hitben, hogy azért nem kerül rögtön megerősítésre az a tegnapi dj, én beleadok tisztesen, nem is képesek feljebb nyomni.

#121760 kerikoma Előzmény: #121754

Viszket a tenyerem egy jó beleadásra, de a 20 K közel van és ilyenkor szoktam rácseszni..

#121737 Amatoregy Előzmény: #121728

értelek.

Szóval te shortolni fogod majd magasabbról. Ha mégse menne tovább, akkor a short zárás szintjén majd visszanyitod a shortot.

szerk: lekötés esélye 16:00 adatokig egyenlő a nullával. Talán utána lesz ha lesz..

#121728 rbbj11 Előzmény: #121674

akkor próbáljuk meg újra....

19100-on jó pár további shortot zártam volna, mert azzal sok pont emelkedést, veszélytelenül megspórolok. Sőt, pár rv-t tegnap be is longoltam volna nagy hévben.

Majd tegnap leírtam, rájöttem, ez csak a hév, longot nyitni itt semmiképp már nem szabad, de shortzárások indokoltak lehetnek.

De nem egy ilyen emelkedő nap tetején kell longot nyitni! Véletlenül sem, sztem az életveszély. Ha akart volna vki, tegnap kellett volna tegye a támaszon, mint ahogy írtam is, hogy pár napon belöl emelkedik a bux majd csomót. És egyelőre ma itt is van ez az eset.

#121727 Hathor Előzmény: #121717

remélem jól megtépik, és visszaöntik az idei évre még ma :)

jó lenne már valami fordulós gyertya végre... 911 mit hoz usában? :)

#121717 akpo7 Előzmény: #121673

650 felett kitores van, de gondolkodom, h. adjam e bizvan abban, h. lefordul. Nagy forgalommal megyunk?

#121674 Amatoregy Előzmény: #121642

rbbj11,

én elvesztettem a fonalat. Tegnap zárni akartad a shortot (majd később írtad, hogy longot nem nyitnál helyette). Ma azt írod, hogy ha lemegy a tegnapi szintre zárod.

Akkor miért baj ha valaki longot nyit most?

Bár szvsz szerintem a longban kevesebb tér van mint a shortban. Csak idő kérdése...

Akkor most hogy is van ez?

#121671 Waszeitung Előzmény: #121642

Ha közelebbről nézed a monitort akkor sem? :d

Gondolom usákiában ma is zöld gyertya lesz ha itt ilyen nagy a bodoccság...