Azért én sem szeretném, hogy idáig fajuljanak az események itt a topikban:
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
Azért én sem szeretném, hogy idáig fajuljanak az események itt a topikban:
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
Illedelmesen kommunikáljanak és legyenek lojálisak Őfelségéhez! Intelligencia, erkölcs, szeretet!
A mai Híradó fő híre ez lesz!
A kincstárnok hágja a királynét!:D
Nagyobb visszhangja lesz,mint a jutalmazásoknak!:)
Én leszek a királyné locsolója!!! :) A király megbízott vele, hűteni kell a királynői ke(dély)bleket!
a mai legfontosabb párbeszéd az országban!!! Őfelsége férfiassága alulteljesít! A királyi kincstárnok rbbj a királynéval hál!!!!
Részlet a kancellárminiszterrel folytatott beszélgetésből!!!
- amíg a király elfoglalt, és lanyhadt, én felüdíteném azt a svéd királylányt! ;)
- Arról szó sem lehet, de legalábbis az arcára ne:)
- Miért ne? :DD Szeretném látni, ahogy lecsorog rajta!
:-D
Vigyázz mit mondasz Őfelsége keze messze elér!:D
700-ra az otp-t, 4000-re a molt, 7000-re a buxot!! Mijauk nem kapnak tejszínt! Azt is be kell shortolni a király nevében! Gyarapodjon a shrtos nemes magyar társadalom!!!
így van! Támogatni kell a legkiválóbb magyar urakat, kik eladásaikkal értéktelenítik a tisztességtelen cégeket, melyek eladják a magyar életteret! A nyugatot pláne shortolni kell, és ezzel nagyobb rablást megejteni náluk, mint mikor 1000 éve csak pár kacaot elhoztunk!! Ez is csak gigászi shortokkal elérhető! Növekedjen a magyar emberek vagyona, húzza zsebüket a pénz, melyet az angoloktól, hollandoktól stb-től shorttal elrabolhatunk!!!
amíg a király elfoglalt, és lanyhadt, én felüdíteném azt a svéd királylányt! ;)
Arról szó sem lehet, de legalábbis az arcára ne:)
Miért ne? :DD Szeretném látni, ahogy lecsorog rajta!
Megelőztél!:)
Nem tudtam már hol láttam,szerintem a saját topikjába linkelhette be valamikor!
Megvan a véleményem Őfelségéről meg a weboldaláról!
Inkább nem írom le,hogy mit kéne csinálni az ilyen agyamentekkel!
Biztos utaltak pénzt "jóhiszeműek" a feltüntetett számlaszámra!
Bár mondjuk eléggé kiskirálynak érzem magam, hogy a moderálás gomb ott lebeg a szemem előtt. :)