nem
Eddig nem követtem közelről a forintot.
Az szokásos, hogy ilyen hamar - 1 nap alatt - visszatölti a rést ???
Egyetértek, de ez csak egy valószínűség, és nem garancia.
Igyekszem 15 perces gyertyákkal lekövetni a történéseket, az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy ezek egy fél napos távlatban megbízhatóbb jelzést adnak, mint a nagyobb léptékű gyertyák hosszabb távon.
a 185 továbbra is tartani fog szerintem.vagy te máshogy látod?olcsón (185 körül )gyűjtögetem tovább..
Tört a támasz, amit az egyik reggeli 15 perces gyertya 187,50-en kijelölt.
Megy vissza a 185-187 tartományba - egy rövid időre ...
02be beleadtam 500db-ot 32ről az is 10%...türelmetlen vagyok
én nem bánom,legalább a 01es certiből kiszállok,és 02be teszem át a pénzt.
mikor lesz napirenden a kamatcsökkentés? Mármint melyik hétfőn dönthetnek?
Állítólag lej-be vándorol át az a tőke ami eddig a Forintot és a Zlotyit erősítette a magas banki hozam/kamat miatt/
+ ez:
Az inflációs adat miatt pofozzák a forintot
http://gazdasagiradio.hu/cikk/30203/
Ez még korántsem ütés, leült a volatilitás, sávozni fogunk, nem erősödhet csak és nem is emelkedhet folyamatosan, €/HUF egy komótosan emelkedő csatornában van, $/HUF pedig új aljat csinált, mit akarunk még??
egyszerűen nem értem, miért ütik még mindig a ft-ot ennyire. Fel nem tudom fogni
USA long certi ha reggel bevállalós volt az ember az hozott már:
http://kepfeltoltes.hu/090911/168154072_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
usd-certire volt már,de drágák:-)
szerk: azt 180tól venném...
Még nem volt kötés a certikre?
EBEURHUFTL02
Péntek révén, hanyagolandó?
mert 07.21-én fordítottam a (szintén kiüllt) dax longomat. Ott is volt az ár 5550 (amikor a kiütési ár) 5450 lett volna. Azóta szintenként vettem és adtam. Néhány db rajtam maradt onnanról meg egy kicsit lejjebbről..
Szóval ha poziba akarok lépni 3 nappal később kell be vagy ki lépnem..
gondolkozom rajta,hogy vegyek ..1000körül már"olcsó" :-)de inkább a 05ön gondolkozom..
ő igen, én fogyok jelentősen. 5750 a kiütési ár. Attól még messze van, de kitudja mitörténik itt ker. idő után :))