Telko 20 ponttal lejjebb lenne, egesz pofas kis short-nap lenne.
Telko 20 ponttal lejjebb lenne, egesz pofas kis short-nap lenne.
900as kivételnél történt az esemény... :)
szintén lezárva tegnapi short...
MOLt is émég a Richtert is, a Tkomról nem is beszélve :(
én egy shortot már sikeresen lezártam ma....röhejes ez...dróton rángatnak minket..SP +0.33 on már...OTP -t meg megveszik ma is.
kt 300 lesz meghasalok eskü..
Ésszerű és logikus magyarázata nincsen vszeg,de én is úgy gondolom hogy nyakatekerten megyünk még felfelé,de a szokott verzóban,pipáztatva lesz longos-shortos....
teljesen igaz, semminek sincs értelme :D De komolyan, megy vmerre kiszámíthatatlanul. Nekem mégis bizonyos gyertyákból egyértelművé vált, hogy nagyon szenvedősen, de DJ eléri a 10k-t, az tuti.
szerintem is, de USA/DAX elemzésnek sincs értelme, most még őket sem követjük, vagyis félig, csak lefele! Akkor kell résen lenni, mikor kint fordulnak!
tartom, hogy főleg ilyen időkben, már semmi értelme a bux ta elemzésének sem, nehogy egyedi rv-einek...
Tippem, hogy majd otp-t cibálják meg.
És már megint egy statikus támasz...Én is hittem bennük. Amíg az utóbbi hat hétben nem mondtak sorban csődöt. A statikus TA elemeken úgy és akkor léptek át a legfontosabb instrumentumok is az utóbbi 6 hétben, amikor akartak.
fogalmam sincs minek mennek fel, én short párti vagyok, és utálom, hogy zárnom kell a shortjaim, és utálom magamat is már, de fel fognak menni. persze a is lehet, hogy mint már annyiszor, megint fordulnak 180 fokot a semmire. De egyelőre kitörés előtt állnak
Mit kezd magával a trendvonalon?
http://kepfeltoltes.hu/090910/3523825330ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
remélem törni fogja, ricsi, max. vissza eszt, a MOL-al karöltve, de vég mindkettőnek! OTP még küzd a telekom, meg nem tudom minek hiszi magát!
jó hangulat uralkodik, 100-200as régió támasz egyelőre valóban
Szeressük Vanek urat :D
Azért annyira nincsenek veszélyben a shortstoppok :D
short stoppokért mennek fel?
szted ebből mi következik? Egy olyan tőzsdén, ahol már hetek óta minden fals jelet ad?! Sztem semmi. Az, hogy USA-ban kitörés lesz, az lesz a döntő. És akkor itt is megy minden
telekom ellenállás előtt, otp mol lefordult, ricsit agyonverték.
Egonnak is feltűnt a fordított fejváll végre :)