Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#120606 Hathor Előzmény: #120605

jaja

nagyon ügyes a mi kis buxunk :)

kell a népnek az ocsóó papíros, mert itt a válság vége, és minden ok. már..

legalábbis a nyugati indexek ezt írják :)

#120600 rbbj11 Előzmény: #120560

ugyan, eddig súlyosan felülteljesítettünk. Most vagyunk kb. ugyanott, ahol a nyugati indexek. A mélypontról mi így is 60%-ra vagyunk...

#120560 Zabás Előzmény: #120551

És akkor legalább mondhatják a rádióban, hogy milyen szép pluszban nyitottunk, igaz, hogy 20K-nál kéne lennünk, de azt ne zavarjon senkit, mert a monitor pluszt mutat az a lényeg!

De kíváncsi leszek, hogy hányan érzik ma magukat lemaradónak USA látván! Lassan ciszik az eddigi csúcsokat!

SnPfuti 1037,5 mikor mi zártunk 1028,57-en volt

DAX futi 5596 -"- 5558,3-on volt

És ne feledkezzünk el, hogy ők tegnap is emelkedtek, mikor mi estünk! :)

Mi lesz ma itt?

Radio Caffen is kicsit értettlenek, de próbálnak magyarázatot gyártani. 5000 felett vétel, mondják Ők! Addig MOZI. Én is mozizok, se sajna a beragadt pakjaimmal :) !

HATI shortom 18725-nem tudom mikor lesz ismét +-ban! De az OTP longjaim jobban izgatnak!

#120281 Pityke35 Előzmény: #120279

Nem adom fel és köszi a drukkot! :) A két hifom itt van ezeken a szinteken azt le fogom zárni ha holnap olyan vevős lesz a piac.

#120279 Hathor Előzmény: #120277

azt hiszem egyről beszélünk!

ne add fel.. legalább neked jöjjön már be.. nekem határozott irányok kellenek ezek után.. nem ilyen tingli tangli.

#120277 Pityke35 Előzmény: #120274

Ha a nagy ad és a kicsi veszi, (szerintem is) akkor az a rosszabb szitu, mert a kicsi esésben előbb pánikol és menekül, ami esést gyorsító tényező lehet...majd eccer (de remélem minél előbb! :))

#120274 Hathor Előzmény: #120268

nem szavazok én sávozásra... én esésre szavazok.. az más kérdés, hogy nagybüfi ad, kisbüfi vesz és ez egyensúlyba hozza a piacot. Továbbá a nyugat majmolása taratja itt kishazánkat. A sáv 18.8-20között marad ezek miatt.

#120265 rbbj11 Előzmény: #120255

elérték hát. Azt mondtam hónapokkal ezelöt: mikor már velem is elhitetik, hogy vége a medvének (vagyis nem lesz uj alaj :) ), akkor jön el a short ideje. Nah, lassan, de biztosan ide jutunk :)

#120259 Kissherceg Előzmény: #120176

5k longon legalább nyersz, úgy néz ki...

Ezentúl beállok nyitni és zárni is...hátha jön vmi vadmalac...

#120258 akpo7 Előzmény: #120240

Lehet, jo h. megtartottam OTP shortfedezot 870rol? A piac gyengesege mondjuk nem indokolta, dehat annyira nem volt benne forgalom, h. nem mertem eldobni, mert holnapra meg eloszednek 1 vevot, aztan mittomen, hova rakjak nyitoban. Zaroban mondjuk venni nem mertem hozza. :)

#120257 Hathor Előzmény: #120252

ezt hol látod? én még 564környékén látom csak.. és csak 0.69%ot látok nap elején :))

nap végén +0.3%fölé nem várom :)

nem lesz itt semmi gap up..

hati ott nyit, ahol pár órája volt, illetve alatta talán. 19.350körül

#120255 Hathor Előzmény: #120248

Rendben, higgadtan gondolkozol..

nekem több a jel lefele, mint fel.. sokan beülnek a dolgoknak..

azt is észrevettem a szavazásból, hogy már senki nem várja le a piacot mélyre, sem új mélypontot.

Minden esetre elérték az irányítók a céljukat.

Higgadt fejjel megmarad az ember a későbbiekben is...

#120248 rbbj11 Előzmény: #120242

Nincs semmi éles váltás. Továbbra is nettó shortban vagyok. De ez nem jelent, hogy vak is vagyok. èn nem beszéltem 9500-rol, sem 9400-ról, nem beszélek statikus ellenállásokról, amit mondtam, az összetetten jött ki. Lehet persze belöle ujabb behalás, de mäsodjára nem jellemzö. Ott se fogom egyébként a shortok többséget dobni, de azért komoly ätstruktúrálások és fedezeti pozik kellenek.

Igen, Mo. mindenre képes.

új aljban se vagyok már biztos. Aki nem dobta eddig a rv-eit (óriási tömegek vannak igy, én is ismerek tengernyi ilyet, aki végigülte az egész válságot), nehezen is fogja dobni, mert meglát 10-20% esést innen.

#120242 Hathor Előzmény: #120229

ez a jóslat 9500ra is szólt már, mire beszakadtunk :)

eddig shortosként láttalak, most éles váltás lett nálad.

Nem tudom, azt már elértem, hogy mindkét irányba hiszek a piacban.. de ez a hazai BÉT egy kalap kaki.. nem ér egy lyukas garast sem.. és erre majd rájön mki.. itt a nagy emelkedésre öntés jöhet és a kinti korrekcióra emelkedés.. mert kis hazánk mindenre képes!

Viszont ha szakadás lesz egyszer, itt nagy para és öntés lesz.. nem lesz kegyelem.. sima új alj meglesz.