teszt ... teszt ...
Szerintem lassú entrópia, mint a világegyetemben.
Nekem pont lassúbb. Lehet egy társadalmi kísérlet részesei vagyunk. Mivé válik egy magára hagyott fórum. Megeszik egymást, esetleg szélsőségesek veszik át a hatalmat és telepedtek rá másokra vagy kialakul egy konszenzus egy önszabályozó szabad fórum. Talán jól vizsgazunk, nyalhatunk.
Itt két eset lehetséges:
Vagy Kissherceg utoléri a tulajt , aki csinál valamit, vagy nem.
Ha nem, akkor vagy csinálnia kellene valakinek egy hasonló oldalt (ezt nem tudom ki vállaná be- erre kellene jelentkező) ahova át tudnánk menni, vagy itt fogunk egyre inkább szívni és előbb utóbb megszűnik szétoszlik ez a közösség.
Sajnos már több hasonló oldal megszűnését láttam, ez jó sokáig működött- még ha az utóbbi években nem is olyan intenzitással , mint mondjuk 10 éve...
Tárgyalhatunk.
Alighanem szükség lesz egy átmeneti megoldásra?
Támogatom a kérdés megvitatását, hogy mi legyen... ennyi volt, vagy másik platform?
Egyre lassabban töltődik be kedvenc oldalunk.
El kellene gondolkozni lassan- mivel úgy látszik az új tulajt valamiért már egyáltalán nem érdekli , hogy mi van itt- hogy mi legyen a jövő?
Mert ez a túlterhelés, ha folytatódik, akkor néhány hét /hónap alatt használhatatlan lesz.
igen, ez működik és lehet látni hány hsz jött a kedvenc topikba
Gondolom ezt a beállítást, hogy egy adott topikban jobbra fent a topik felett a --> Kedvencekhez jelölő négyzetet bejelölve az adott Topik megjelenik a kedvenc témáid alatt mindenki ismeri és használja?
Már a bahreini abortusztabletta spammerek is megjelentek.
Egyre nemzetközibb lesz az oldal, koreai, japán, indonéz, arab....
egyre lassúbb, hány hétig/napig bírja az oldal ezt a terhelést? :)
Akkor lehet, hogy egy átmulatott, vad karibi éjszaka után már nem tért haza.
http://tozsdefigyelo.com/user/view?id=7160
utolsó belépése a tulajnak az oldalra 2021.06.27.
Lassan egy éve be sem nézett...
Ukrajnában küzd az ukrán szabadságért ;-)