igen ilyen szempontból elég egy felszúrás ,és a certinek annyi..de azért én tartom:-)
igen ilyen szempontból elég egy felszúrás ,és a certinek annyi..de azért én tartom:-)
Tehát tovább fog gyengülni szerinted? Van a fejedben egy olyan szint ami fordulatot hozhat?
Bocs nem nagyon értek hozzá, ezért kicsit amatőr a kérdés, de túl gyengének érzem már most is a dollárt.
nem lehet külön elemezni usd-huf-t! Ezt értsétek már meg 1x. Egyébként 180,xx-näl van erösebb tämasza, arra meg nem lehet építeni ker. idön kivül, hogy épp nem megy ko-ra
Láttam már két egymás utáni napon 8 % plusszt. Most az sok lenne bux-ban.
4 óráson nézve az EURUSD emelkedik meredeken,
az USDHUF-t viszont a 185 elég stabilan támasztja.
most biztos nem. Majd. èpp máig ugy tünt, igen. De megvältozott.
el nem tudom képzelni mirre gondolsz.
Annó benne álltam hati shortban amikor hétfőn és kedden 10 % korül ment a bux. Ja és stoppon átvágtatott és két napig nem voltam gép közelben...
az a tävolabbi céláram. Nem pár napon belül lesz meg, ezért irreleváns. Mivel idióta piac van, még pár napra is nehéz tuti mondani, nemhogy ilyen célárat. Lehet fals kitörés.
Van pár ezer eurom sima számlán. Szerintetek érdemes lehet dollárra átfordítani? Ha igen akkor mely szinten?
célár lehetne 1,6-is a 4 órás sávból számolva amiből kitört!
nézem közben minden felbontásban az usd-t: ennek annyi, 100 pipet megy még estig. Aztán ha onnan tovább ugrik, akkor 1.50ig nem áll meg. Még a héten meglesz az 1.50, ha igy megy tovább
az csak azt mutatja, ghogy erös a mozgäs iränya. Nem azt, hogy korrekcio jön.
tovább menetel, hatalmas kitörés, és az elözö szint áttörése megerösitva. Attol is tartok, hogy holnap olyan rv-piaci ralliis jön mellé, amit még nem láttunk. Az pedig 265 Ft-os euroval járhat 2 napon belül. Jelenleg igy látom.
Ja, mellesleg csak azért esett olyan keveset, mert ft még gyengült is usd gyengüléssel párhuzamosan. Bele lehet kalkulálni a ft-erösödést, és akkor pikk-pakk meg is van a ko
erre csak az eurusd további menetelése ad esélyt...