Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#120222 Hathor Előzmény: #120214

Legyen így.. legalább kapok olcsó eurót.. ezért az egyért várom fel a piacot :))

#120215 rbbj11 Előzmény: #120212

azt én se értem, kit érdekel. Lényegtelen. Annyi van, hogy végsö fázisban természetesen a fejlödök, mint mi, alulteljesítenek. Ennyi

#120214 rbbj11 Előzmény: #120204

az lehet, hogy a bux már nem megy új csúcsra. De hogy esni se fog nagyon, az is valoszínü. èn nem longolok, de a ft elleni poziimat kivétel nélkül be kellett zárjam, és bizony a shortok egy részét is zárogatom: minek üljem ki, ha majdnem biztos, hogy 20k fölé megy ismét?

#120212 Kissherceg Előzmény: #120211

meglátjuk, mindenesetre továbbra sem értem hati zárást. Valaki jelezte volna szívesen zárnám a pozit így utólag... :))

#120211 rbbj11 Előzmény: #120187

nem az ilyen kitörés herceg. Nézz már rá...ès sztem meg sose napokkal azelött jelzi, hanem max. pär órával elötte az elmozdulást.

#120204 Hathor Előzmény: #120181

Én a dollárral nem foglalkozom. Az most lankadt fxxz lett. Nem lehet építeni rá, csak arra hogy kampec egy időre neki.

OTPvel is ez a baj.. abban is elszállt a bizalom.. sőt már az egész long trendben.. nincs erő fel, erőltetett emelkedést csinálnak, hazai piac nálem leírva felfele... kampóóóóó

Ma lekötötték, holnap de jól fog kinézni egy 19.140es záróhoz egy 19330as nyitó.. mekkora császárok leszünk mi? :)))

közbe a mai szint alatt leszünk. Kisbüfi kapkod a longért, a nagybüfi örömmel önti rá

#120195 Kitano Előzmény: #120177

Nem, ez még attól is rosszabb. Ez a sófoki lebarnult vállalkozó, mikor a külföldi turistát próbálja becserkészni: "Here is the red, where is the red, genyó. Lucky-show, money-show. Hungarian lucky game."

#120181 rbbj11 Előzmény: #120163

nem sc lesz, mert már ´reg kihalt minden shortos. De holnap óriási ralli lesz. EUR/USD félelmetes. Jön a ralli befekezö szakasza

#120176 Kitano Előzmény: #120163

Azt a ****... Ezt jól rámöntötték. Longstopom kiütve, és jutalmul még 5K vételem is teljesült, ami még bent maradt reggelről 19140-en... Pedig még én mondtam, hogy szarul néz ki...

#120145 Kitano Előzmény: #120122

És akkor itt emlékezzünk meg Egonról, Bud, mert most napok óta bejött az, aminek "nagy valószínűséget" adott az elemzéseiben. Szvsz így korrekt. A Chartcenteren például naponta váltanak javasolt irányt, attól függően, hogy Kecsó vagy Alex az elemző. Biztos ellentétes poziból elemeznek... :-)