Még tegnap 4960-on, hogy verjem falba a fejem :) !
Ez szokott lenni, ha mi meg sem moccanunk, forgalom=0 USA meg megy fel/le! A záróban szoktuk lereagálni az egész kinti mozgást.
Még tegnap 4960-on, hogy verjem falba a fejem :) !
Ez szokott lenni, ha mi meg sem moccanunk, forgalom=0 USA meg megy fel/le! A záróban szoktuk lereagálni az egész kinti mozgást.
OFF
bevettél egy tudat módosító cukorkát:-)
Forgalom 0-a, USA/DAX megy, már rég a tegnapi szintek felett, mikor mi 4978-on voltunk, Ha zárásunkig nem esnk vissza, akkor a vége k-nagy felkötés lesz, ráadásul, ha még tudnak emelkedni! USA 1050-benne van ma , utána fordul majd, ezért holnap lesz GAP up. Persze ehhez kell, hogy a leírt feltételek teljesüljenek!!
MA 5000 fölé húzzák záróban, ha USA is úgy akarja! Azt hiszem adom is el a pakkomat!
Meg nem hiszek neki, mert a multkor sem jott be, de az a gyanum, h. a HUF mutatja a jo iranyt.
Ma a nap végén nagy felkötések lesznek, persze, ha addig USA meg nem adja magát! Viszont holnap gap up nyitás aztán ami a csövön kifér adni fogják, du-án a munkanélküli adat után, hogy legyen mire ráfogni!
megerősitve:-) dettó ha nem is ma de hamarosan
Főleg amikor 15K hatinál nagy longot kiabáltam és nagy meglepetéseket.. amilyen hülye voltam, hagytam magam ledumálni :(
áh...
Milyen jókat mosolyogtunk amikor mondtad hogy ideális korrekció 18e bux környékén lenne,annál hihetetlenebb dolgo kevés volt akkor,abban a szituban...
Az nagyon meglepne. Nem olvasod a híreket?
A richter topicba bemásoltam egy részt belőle
én richter tépésre számítok inkább...
Legyek én is szolidáris, de azért ne sírjunk már. Ami történt megtörtént. Lehet lesz még rosszabb is:)
Elég szép pluszba a Kt. Ez is valami már nem:-)
én meg pont nullán vagyok a várakozással, sőt pár 10ezer pluszban a kis gagyi kis pozival amit nyitottam ebben a nagy emelkedő trendben :))))
elágazáshoz értünk.. alig várom már, hogy legyen irány..
jelenleg is bazi nagy szakadást várok, ha elindul lefele a piac! OTP 6K szint maxot hagyok elméletben a piacban, utána esés.. de remélem már előtte.
Nagy szívás lesz a legvége a dolognak szvsz..
Csatlakozom!
Várom már, lesz-e még ma Richter öntés. Szerintem igen.
nekem is...
Örök bullban minek shortolni...sokba van nekem nekem ez a 10e bux óta tartó maciralli :(