teljesen szétb@szod a fórumot te f@sz!!!! nyávogj máshol...egy óvodás szintjén vagy agyilag...
teljesen szétb@szod a fórumot te f@sz!!!! nyávogj máshol...egy óvodás szintjén vagy agyilag...
Ezt én is moderáltam volna... :)
.
Sőt, itt a metród is :
http://www.origo.hu/itthon/hm/20090908-negyes-metro-allomastervek.html
Nesze, tükör! Használd!
;)
Az igazságot pozitív kommunikációval kell megfogalmazni! Erkölcsi fejlődésre van szükség!
a jó kimondása a következő kimondása nyíltan: tejfölt az összes kis-és nagycicának!
Őfelsége óhaja jobb kormány az Alsóházban, előrehozott választások!
Hát, pedig ettől lett most a tőzsdei rally is.
Vártak -600 000 munkanélkülit, lett -550 000, máris elmagyarázták, ez mennyire jó szám is. És a piacok meg elindultak rá.
Ma a kommunikációval tudod a legtöbbet elérni. Ahhoz persze pénz is kell, hogy eljuttasd az emberekhez, ezt én is tudom.
Nos, ha valaki azt sugallja, hogy a problémák kommunikációval, és nem építő kritikával, pozitív változásokkal oldhatók meg, akkor az az illető még cégen belüli alsó vezetőnek sem alkalmas. Az úgynevezett pozitív kommunikáció, ami elfedi a valóságot, és hazugságot generál, az erkölcsi romlás felé vezető út előfutára. De ez ennél összetettebb és bonyolultabb, mint amit írtam.:)
Az Alapító Őfelsége barátja! Őfelsége jót akar: fejlődést a kommunikáció és illem terén!
A Király parancsa a gazdaság növekedése, akkor Önöknek azt kell kommunikálniuk elindítva a növekedési folyamatokat! Növekedjen a Magyar gazdaság GDP 100000 Mrd forint/évre, a BUX 50000 pontra, a forint erősödjön! Az igazságnak mindenkor helye van, ugyanakkor a pozitív kommunikáció érték teremtő kommunikáció, tehát alkalmazni kell és érdemes! A pozitív kommunikációt jobban kell érteni, összetettebb!
Ha nem tűnt volna fel volna fel akkor az oldal alapítóját moderálgatod éppen,ez nem túl szerencsés,tudod ha bemegyünk az állatkertbe akkor ne az oroszlán bajszát kezdjük el húzogatni :D
Arra gondol, hogy ha valaki nyakig ül a kakiban és a bűztől fuldoklik, akkor kommunikálja azt, hogy épp a Karib-tengerben pancsikol és a tenger sós illata lengi körül?
Mert most épp ez a kommunikáció folyik, de nem látom a mögöttes fejlődést, csak egy fekete lyukat.:)
Ajánlott testőrség:
Ha nem szertsz, hát nem szeretsz ...