Jó úton járok a kincstári állás felé! Még nem moderált:-))
Jó úton járok a kincstári állás felé! Még nem moderált:-))
vészesen romlik az arányom, jajjj nekem :) jön a hóhér érzem
Jónásjózsi a király :D
Legyen 80 ,ennyi most a legtöbb hsz(Ragyás:-)), és így még Gabikának is lesz esélye feljavulni :-9))))
Nekem az eddigi 58-59 ből kb a felét kivágta ...
;)
Nem jó ez a minimum, kéne egy pontos szám ,mert lehet, hogy én 44-nél(most) még igen jó vagyok(3:-)), de ha 55-nél megharagszik rám, akkor 60-ra nagyon leromlik a stat-om...:-)))))
inkább csináljunk olyan versenyt, hogy ki tudja elérni a legjobb arányt. Minimum 50 hsz kell az értékelhetőséghez=)
Jónásjózsinknak 5hozzászólásából 4moderálva :D:D Azt hiszem Te egy lázadó sarlatán vagy :D:D
egyébként érdekes statisztikai ötletem van, jobb oldalt szűrésnél meglehet nézni kit hányszor milyen arányban moderáltak ki. Nekem 17 hozzászólásból 4moderálás, ez bőven belefér :D
Mik ezek a halott linkek? A király keze már odáig is elér? :)
Pech:)
Férjhez megy Madeleine svéd hercegnő
http://www.168ora.hu/punch/ferjhez-megy-madeleine-sved-hercegno-41523.html
Télleg,ha már a hercegnő nem lehet az öné,mutasson példát,és menjen hozzá egy paphoz.Ettől hátha a pápa is megenyhül.
Ön mégis csak egy király.
:-))
A hercegnős téma már nem aktuális.Más veszi el feleségül. :-(
Figyelem, figyelem! Europa macskai egyesuljetek! Feltetel: nem lehet senki korme tul eles, a bunda legyen tiszta, illedelmes, bolha szoba sem johet.
Cel: a magyar macskak GDP-je erje el az europai szintut!
De ha a Kiraly tovabbra sem foglalkozik veletek, beengedni az osszes ragcsalot az apostoli isteni Budavarba.
Egy egeres palota nem melto a sved hercegnohoz!
Nemdebar?