Ennek egy részét én adtam el most.
sikerült a shortot 250felett zárnom, mert richter esését sokaltam, többiét nem értettem, erre tessék :))
Tartom a longot.
Utólag egészségesebb lett volna nyitóban adni, és záróban visszavenni. Sőt, ezt duplán eljátszhattam volna, ha nem lenne más dolgom is nap közben.
Na de ne legyünk mohók, jó lesz ez így is.
nincs TA amikor nem vagyok Magyaroroszágon :) Amint otthon leszek lesz, csak itt nehezen megoldható...
Szabin van! :)
Holnap ressel fel azert vicces lenne sztem, de jojjon csak van meg puskapor. ("Ukrajna a szakadek szelen" cikk.) Habar ugysem hagyjak oket bedolni, de a bizonytalansag csak 2 hetig kell, h. tartson egy -20%-hoz. :)
én adtam kicsit záróba igaz felkötésre számítottam 700nál,640nél többet
:-) Réssel fel holnap? Delphoiból jött üzenetben?
Szerk: Herceg, mostanában hanyagolod a TA-t. Ezt vegyük véglegesnek, vagy később azért lesznek elemzések?
350re későn álltam be... így short nélkül
Igazad van. Én is holnap felfelé résre számítok, azért vettem. Ma is adtam reggel, amit tegnap vettem, igaz nem valami jól. De nem gondoltam hogy elmegy 500-ig.
Egész nap langyos víz van mostanság,reggel réssel nyitás azután szüttyögés...nem mindig jó ezt egész nap nézni :D
Ha neki jó nekünk is az lehet? Vagy térfa ez a javából...
Majd nem lesz ott, ha újra ráborítanak. Ha 400 fölé jön újra adok rá...
shortot lezártam.. duplacsúcs ellenére
A végén még jók lesznek a 499-550 közötről indított shortjaim. Meglepne, ha ilyen tankönyvszerűen fordulna le az ellenállásról.
jól követhető...