egy ilyen illikvid papírban az sok....De lesz ez több is nap végére, felsőlimit simán benne van
egy ilyen illikvid papírban az sok....De lesz ez több is nap végére, felsőlimit simán benne van
nem láttam, hogy annyival húzták meg.
Mnden esetre tegnap előtt még nem hallottam a papírról.
Ennek ellenére Luc Gizi is vehette :))
Egyébként ez volt az első PF előadás, amin nem csak mezítlábasok ültek..
Fullon volt a terem, nem fértek be az emberek. Én az első sorban voltam és elém csináltak a vIPnak még egy sort, abban nem kisbüfik ültek :)
Kérdés kinek sok egy 40milkás befektetés!
nos, hol a válasz? És mit hoztak még elő az előadáson? csak hogyy tudjam, mit kell még venni ;)
Tegnapi portfolio előadáson hozták fel mint befektetés :) valaki komolyan vette..
senkit nem érdekel, hogy forgalommal kitört??? És hogy 800-ig semmi ellenállása nincs???
akkor a vélemény :o)
az eladásban benne van a vélemény is.
de ... mivel a válság ingatlanból indult ezért ingatlonból kell kiemelkedjen :o) tehát 3 ingatlanos van a béten: danu, foti, park
ezek közül a leglikvidebb terméyzetesen a nagymúltú nagyspeki foti
ezért ez fog leghamarabb megindulni.
ill már meg is indult :o) ha tartani tudja magát követni fogja a másik két ingatlanos is.
tehát hosszabb távra mindenképp jó befi, de eladni nehéz rövidtávon ez utóbbi kettőt, lásd a könyvüket hogy miért is.
spekiben reménykedés hogy rákapnak a spekik vagy valamelyik speki megtépi mivel foti megy.
Én is sasolom..
köszi, ez is egy történet :) Nem duplázott még, vérciki
megnéztem.
416 volt nekem lofo.
éves min valahol itt volt, talán 392 ...
régebben igen. én voltam az egyik minimum vevő :o) valami 400 vagy az alatt ... Jézusom ! már nem is emlékszem; klassz volt; 640-nél szórtuk, amikor sajátrészvényt vettek "valakik" :o)
Valaki figyelemmel kíséri a papírt?