Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

igen,igen,igen

#1191317 Ibiza Előzmény: #1190904

Orbánnak jól jött a covid meg a háború, ellenzék ettől is fasz, nem akarta azt mondani minden jó amit a kormány ezekben az ügyekben tesz, valami olyat kellett mondani ami más. MZP-n látszott nagyon sokat vállal, fele megfontolt nyilatkozattal jobban jártak volna, látszott egy küldetéstudata van, hisz abban amit a fidesz mondott, járni kell a vidéket és nyomni és nyomni, marketinges ha jól tudom ebből indult ki. Anno mondtam túl korán indították a kampányt, a miniszavazással kezdték és úgy gondolták kitart a végéig és használ az erózió.
Lefogadom most sem értik miért veszítettek pedig nem bonyi.

azt mondtam ritka szar k…

#1191283 Ibiza Előzmény: #1190023

azt mondtam ritka szar kampányuk volt, korábban beszürkültek a kormányellenes nyilatkozatokba, nem volt semmi üzenetük ami átjön. Végül is bekerültek, ennyire szurkoltam nekik. A kutyapárt az egy brahipárt, megijedtek a lehetőségtől, és talán nem karták miattuk veszítsen az összefogás.. ők cseszték el a bejutást. Az emberek nyitottak voltak rájuk. Láttam pár riportot a vezetőjükkel, teljesen felkészületlen volt, semmi

jó reggelt, úgy látszik …

#1191207 Koffein

jó reggelt, úgy látszik a partizán is felébredt :)

a partizánba kimondják a nyilvánvalót, amit fél egy éve szajkózunk, hogy mi probléma az egésszel... nem most kellett volna, hanem még akkor melegébe a pofájukba olvasni, de tudjuk, hogy van ez, pssz csak a hibákat ne mond, mert meghallja valaki... ezáltal belekerültek egy saját buborékba, és fújták és fújták, ahol azt olvasta mindenki még tegnap reggel is, hogy orbán óriásit bukik, majd estére bekövetkezett ennek az ellenkezője és hebeg, habog mindenki... meg mennek útlevelet csináltatni...

igen,igen,igen

#1190904 Spade Előzmény: #1187499

Egyértelmű h az ellenzék a háború miatt futott be a faszerdőbe. Önmagában ha csak a háborút nézzük bármiféle állásfoglalás nélkül is a fidesz nyert volna, bár sokkal szűkebben mert a bizonytalanság mint a háborű mindig a kormánynak kedvez.. De h az ellenzék így úgy a háborűba beavatkozás mellett kiálltt az mindent (el)vitt. Ez van akkor amikor a történelemben analfabéták mennek politikusnak. Mo az egyetlen az eu-ban a németeken kívül akik 2 világháborút is elvesztettek és egyik se a mi háborúnk volt- Senki más!,(ezért nem érti meg senki a magyar álláspontot, a lengyelek se, mert nincs veszélyérzetük) és nagy szerencse h legalább a fidesz és a mi hazánk (ez volt az egyik amiért bejutott sztem) megtanulta a leckét, nem hiába idézte tisza istvánt orbán" ebben a háborúban semmit se nyerhetünk de mnindent elveszíthetünk". Gyurcsány meg arról beszél h aki nem megy kijevbe harcolni az nem gerinces ember vagy valami ilyesmi és márkizaj is egyetértett vele (persze egyik se küldte ki valamelyik gyerekét harcolni csak mást akart odapattintani !), . Teljesen hülyék, nem csak a történelmet nem ismeri henem a magyar néplelket se (atavisztikus írtózás az idegen érdekek háborűjától), orbán pedig megtanulta és visszamondta és (meg is cselekedte) a leckét és ezért nyert, sztem.

Azt lehet látni, hogy hi…

#1190171 matgab Előzmény: #1190023

Azt lehet látni, hogy hiába valósult meg az ellenzéki összefogás, együtt annyi eredményt sem tudtak elérni, mint külön külön.

Nyilván, mert a régi jobbikosok biztos nem szavaznak egy mszp vagy dk jelöltre és egy dk-s sem fog Jobbikosra.

Tehát amit papíron összeadtak, az a gyakorlatban nem működött.

Az ellenzék nem tudott egy olyan karaktert megtalálni, aki karakterben stílusban fel tudta volna venni a kesztyűt Orbánnal.

Ez az MZP egy hülye volt. Összevissza beszélt. Két naponta kellett megmagyaráznia, hogy amit mondott, azt nem úgy gondolta, nem úgy értette, hanem teljesen máshogy.

Bödöcs jól bemutatta rövid kis paródiájában. Így nem lehet legyőzni Orbánt.

Az meg, hogy háborúban aktív részvételt kiejtette a száján - az akkora politikai öngól volt, hogy Tokody és Djurica együttesen is elbújhatnak mögötte.

Az egész kormányváltási stratégiát át kell gondolnia ha komolyan gondolják- és nemcsak a hazai ellenzéknek, hanem a balliberális nyugati hatalomnak is.

Nem lepődnék meg, ha az elkövetkező 2 évben Orbánnak hirtelen valami halálos betegsége jönne ki, vagy ha egy elkeseredett magányos merénylő megölné (lehet ez egy magyar vagy ukrán "elmebeteg" is).

Illetve a másik lehetőség - ami jóval nehezebb, hogy egy olyan mérsékelt jobboldali polgári pártot kell létrehozni, amivel a jobbközép szavazókat meg lehet osztani. Az ellenzék gyakorlatilag magát fejezte le 2002-2010 között, amikor az FKGP-t, MDF-et és a MIÉP-et nem erősítették, hanem lejáratták. Ha őket megtartották volna erősebb jobboldali pártként, akkor ma a jobboldali szavazók nem egy párt közül választhatnának. Saját magukat meg személyes ambicióknál fogva feldarabolták. Amióta van az egyetlen MSZP helyett mszp-dk- együtt- lmp- meg ki tudja még hány frakció- azóta a balliberálisok nem tudnak nyerni. Most is bevették magukhoz a Jobbikot a hülyék, amivel tovább gyengültek, ahelyett, hogy a Jobbikot rátolták volna a Fideszre...

Szóval amíg ezeket nem látja át az ellenzék- de a Fidesz átlátja, akkor amíg Orbán él , addig biztosan nem tud labdába rúgni itthon a mai ellenzék.

Nem értek egyet. A Mi Ha…

#1190023 matgab Előzmény: #1170782

Nem értek egyet. A Mi Hazánk szinte az egyetlen valós ellenzéke a globalista pártoknak. Toroczkai is nagyon normálisan és jól nyilatkozik. Dúró Dóra is mindvégig hiteles személyiség tudott maradni az elmúlt 15 évben.

Inkább ma már tényleg az a kérdés , hogy azért nem történt-e a Fidesz részéről elszámoltatás a 2010-et megelőző időszak bűnei miatt, mert mint azt választásról választásra bebizonyosodik, hogy ez a gyurcsány féle ellenzék , annyira gyökér, béna és leszerepelt, hogy ezek akkor is tálcán vinnék a Fidesznek a 2/3-ot, ha a Fidesz házi egereket indítana csak a választások során.

Azaz a Fidesznek azért van szüksége erre az ellenzékre, mert ezek ellehetetlenítik az ellenzék valós megújulásának lehetőségét és valóban ők tartják ezt az ellenzéket árnyék hatalomi ellenzékként?

A Mi Hazánkkal kapcsolatban inkább azon csodálkozom, hogy annak az 1 millió embernek a 2/3-a , akik anno a Jobbikra szavaztak, azok hova tűntek? Mert egyértelmű, hogy aki 2018-ig hitt bármennyire is a Jobbikban -vagy előtte a MIÉP-ben, azok ma a Mi Hazánkra szavaznak. De hova szavazott - ha egyáltalán szavazott , az a 600e ember, akik korábban a Jobbikra szavaztak, most pedig nem a MH-ra??

Teljesen jogos és helyes szerintem, hogy egy radikális (és nem szélsőséges) jobboldali , nemzetérzelmű párt bent legyen a parlamentben és ott ki kell hogy mondjanak olyan dolgokat, amiket ki kell mondani, de a kormánypárt nem mondhat ki, mert a (nyugati) világ kiközösítené Magyarországot.

Háááát igen, a jobbiknak…

#1189251 Koffein Előzmény: #1187499

Háááát igen, a jobbiknak annyi...

„Márki-Zay Péter hat ellenzéki párt hadseregét kapta meg októberben, és tetemes előnyt. Ebből már tetemes hátrány lett, hovatovább fideszes kétharmad. Talán a kevesebb, megfontoltabb, egyértelműbb beszéd most több szavazatot hozott volna. Márki-Zay októberben azt mondta, hogy leváltja az ellenzéket, valójában nem leváltotta, hanem megbuktatta az ellenzéket” – mondta Jakab.

https://telex.hu/valasztas-2022/2022/04/04/jakab-p...

A félelmetes az, maíg ne…

#1187499 Ibiza

A félelmetes az, maíg nem tudják miért buktak. Mi hazánkra meg a kutyákra kenik.

Meg persze Fidesz meg diktatúra meg a Fidesz gyűlölet, miközben ezen alapult az ö kampányuk. Werberi módszerek az emberi gyűlöletre aljassagra épít.

Ostoba hiteltelen f@szok.

jönnek az eredmények

#1187178 Ibiza Előzmény: #1186956

mzp nagyon szar dumát nyomott a bulin, mintha agyilag gondjai lennének. Persze mindenről a fidesz tehet.. végül is megdolgozott a pénzéért, leszecskázta az ellenzéket majd rogán kifizeti a svájci zugban a jobbikos csókával együtt. :)

jönnek az eredmények

#1186956 Koffein Előzmény: #1186805

Igen, ez dupla bukás MZP-nek.

Hát igen, ki kéne a rogánokat szórni... meglátjuk mi lesz.. ekkora győzelemre nem számítottam.

jönnek az eredmények

#1186862 TrendMan Előzmény: #1186786

Dúró Dóra is jobbikos volt, most meg Mi Hazánk.

Ha az emberek eltüntek, nem csoda, hogy a szavazók is.

jönnek az eredmények

#1186805 Ibiza Előzmény: #1186371

Márkizajos legény súlyosat bukik.
Mi hazánk lehet a mérleg nyelve. Nem baj ha nincs 2/3 tessék megdolgozni az eredményért.

A fidesz 5.0(szerk) kormányra leszek kiváncsi. Kellene egy jelentős változás és a rogánok kiszórása.

jönnek az eredmények

#1186786 Koffein Előzmény: #1186579

Gondolom az össz feldolgozottság a 48,47%

Úgy néz ki, hogy a jobbik szavazói eltűntek és a mi hazánkhoz, meg a fideszhez vándorolt a többség...

jönnek az eredmények

#1186579 TrendMan Előzmény: #1186371

Mintha csökkenne a Fidesz arány, ahogy nő a feldolgozottság.

Viszont nem tudom, minek a 48.47 % százaléka?

A körzetek vagy a szavazatok?

mondtam.

#1186143 TrendMan Előzmény: #1186119

Nem merném állítani, hogy meg tudom becsülni egy ilyen döntés jelentőségét, de még a döntés lehetőségének a valószínűségét sem.

Mindenesetre Kína nem 'nyersanyag-erős' ország, mint az a cikkben szerepel.

Lázár vs MZP

#1186055 Ibiza Előzmény: #1177571

Lázárnak miniszterelnöki ambicioi voltak, kezdett elszállni vele a ló, partvonalra került, azóta duzzog. Nem zártam ki, tartalék ember és pihentetik, de nagyon beleásta magát a mezögazdaságba.

Orbán visszavonulhatna, Varga vagy lázár lehetne helyette, kellene egy kicsi szünet egy kis megnyugvás a társadalomban.
Orbán erős egyéniség a személye megosztó.
Most jó helyzet lenne, egy szakértői kormány, kibaszni a szarzsák rogánokat és egy se viz se hal miniszterelnök aki, nyugodt erő, karakteresen képviseli az ország érdekeit.
labancok azt képviselik amit mi, de senki nem beszél róluk, soha nem konfrontálódnak, nem mondanak nemet, általában elszabotálják a nekik nem tetsző dolgokat.
Amit orbán elért, nagyobb befolyásunk van a térségben és az euban mint a valós méretünk.

az osztrák hírnök azt mondja, hogy ...

#1186029 Ibiza Előzmény: #1185881

3. ha nyer akkor nem ismeri el a vereségét :)
az ellenzéknél boritékolható nem ismeri majd el a vereséget.