Áh, mire én is észrevettem, már kiverte a 10%-ot, olyan unalmas volt a nap, hogy csak a nagyokat néztem időnként, így azt sem tudtam mi van, ezért nem is nagyon mertem belevenni, csak egy keveset...
Áh, mire én is észrevettem, már kiverte a 10%-ot, olyan unalmas volt a nap, hogy csak a nagyokat néztem időnként, így azt sem tudtam mi van, ezért nem is nagyon mertem belevenni, csak egy keveset...
Komoly szárnyalás bontakozott ki ma délután a
Rába
részvények piacán, az árfolyam már 15%-os pluszban, 723 forinton tartózkodik. Az emelkedés mögött nincs új piacmozgató hír, Juhász Richárd, a Concorde üzletkötője szerint pusztán arról lehet szó, hogy a befektetők keresgélik a lemaradó papírokat. A hegymenethez magasan átlag feletti forgalom társul, eddig összesen 123 millió forint értékben cseréltek gazdát a részvények.
Csak azt felejtette el hozzátenni, konkrétan ők vették:)))
Grat, hogy mikrt észre nem vesztek, örülök, ha 2-63 rv-t tudok egyszerre figyelni :)
Egy gyors long 698-722 azért nekem is belefért, kár hogy csak egy kisebb pakkal :))
Ezt tipikusan csak bennfentesek tudják lekereskedni! :(
derék kis mozgás ez...
http://kepfeltoltes.hu/090907/8596696260ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bár én úgy tudom, hogy mikor a nagyok kitombolták magukat, utána húzzák a kicsiket a trendek végén!
pénteki záró. 629. Most 694.
Jellemzően 100-500-as vételek. Ja volt egy 17.000 db-os is...
Kitört a több mint 3 hónapos szűkülésből!
Basszus, ilyen jól is régen szálltam már be, mint ebbe 2 nappal ezelőtt...
+8,5%! Közepes forgalommal, 95 milloval eddig
Felfüggesztették, nem tudok venni....
Pont írta valaki, hogy indikátor papír, amerre elmegy, a többi követi. Én nem tudom nézni, honnan-hová ment? Kíváncsi vagyok.
ezzel meg mi törtent????!!!! Na vki!! Nagy forgalom, oriäsi tépés
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=118982&is=1
Ezzel az augusztus 5.-ei gyj. előtt kívánnak üzenni?
Talán azt, hogy a várható nem túl szép Q2 eredmények miatt nem kell aggódni, lesz sokkal jobb?
Tévedek?
Furcsa, hogy éppen most volt a közlemény.
Én 17-én vettem RÁBA-t.650-ért.
Meglepően nagy forgalom mellett 670-ig többször emelkedett mostanában és 650 alatt ritkán van, bár a forgalom is lecsökkent azóta.
17.-én nagyon feltűnő volt,hogy 5000 db-al is várták 645-ön ,de nem ment le.Én inkább vételi oldalon látok nagyobb érdeklődést.
Az utóbbi pár napban, mintha igyekeznének 650 környékén tartani, meglátjuk merre tovább...
Én nem akarok már napon belül kereskedni a RABA-nál történt "megszorítások" pedig elégségesnek látszanak a csőd elkerülésére.
A tgk-k területén a válság miatt elhalasztott cserék ideje is eljön a válság után és akkor szerintem nem indul rossz pozícióból a RABA, ha addig túléli.
A Ft. erősödése sem látszik megtörni.Egon a 600 Ft.-os OTP-vel is melléfogott.
Amikor nem is olyan rég 700 környékén volt akkor azt hittem,hogy kitöretik a többiekkel együtt!
De akkor mindig az eladók kerekedtek felül,bár nem is volt igazán sok vevő!
Gyanús még 1-2 kis papír!Tele a könyv,de pici a forgalom!
forgalom 15 mill......