Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hajrázó topik

Re: nincs cím

#120997 rbbj11 Előzmény: #120935

nem, ne ess! Átok GM-t miért nem veszi mindenki??? Eladtad az opelt, tök jó enki, duplázást akarok a motors liqudation rv-einél!!!!! Köcsögök, egyelőre csak kitömtek!

Essé má be te büdös riba…

#120935 Pityke35

Essé má be te büdös ribanc! Nem kellesz senkinek! SZÉTVET AZ IDEG! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

mennyé usa, mennyé oti!!…

#117689 Csusza

mennyé usa, mennyé oti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

828-on akarok kiszállni ebből a dögből!

Ilyen töketlen bandával nem lehet világot megváltani. Hót szar lett az adat,most akkor miért nincs ralli??? :-D

#117583 Csusza Előzmény: #117563

Itt kérem mindent lehet, lefelé is, felfelé is! Itt még őfasságát (zseni úr) is nagy örömmel látom. Főleg, hogy itt én moderálok... ;-)

#117569 Scipio Előzmény: #117559

Vettem! Húúúúúzzzz bele telekom, ne hagyd magad otikaaaaa!!!!! RÁ,RÁ HAJRÁ!!! Irány a világűr !!!!!!!

Vigyázat, uraim, kicsit …

#117559 Csusza

Vigyázat, uraim, kicsit elszaporodtak a szakmai jellegű, tartalommal bíró hozzászólások! Ha ez így folytatódik, könyörtelen moderálásba kezdek! :-DDD

Kérem, maradjunk a topik ELVÁRT színvonalánál! Pld:

HASÍCCSÁ OTIKA!!!!!!!!!!!!!!! MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG FEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#117509 Scipio Előzmény: #117502

Persze, ha érkezési sorrend lesz az bonyolíthatja a dolgokat, egy leöntésbe sokan belevennének, felhúzásba adnának, így lenne szép tülekedés. Kapkodni inkább nyitóban lehet, az igazi vakrepülés nekem a záró...

#117502 Zabás Előzmény: #117500

Másik fele, hogy nem lutri, hogy mennyin veszel, vagy adsz, lesz pár perced átgondolni, hogy mit kezdesz az árral

#117500 Scipio Előzmény: #117494

Nekem is, már nem egyszer múlt egy-két forinton, hogy nem adtam el vagy nem kaptam részvényt, ilyen esetekben ez jól jönne...

#117470 Ricsi Előzmény: #116157

Lehet, nem lesz rá kereslet, de legalább meggátolja a nagy mutyit. Szerintem ezt nyitóban is meg kellene tenni. Kinyit, majd 5 percig csak azon az áron lehetne kereskedni.

#116157 Amatoregy Előzmény: #116145

Javasjat volt. Zárás után a zaro ismeretében 4 percig lehet azon az áron kereskéni ha van vevö vagy elado. Érkezési sorrend alapján.