Perszepersze... mindketten percenként használják az "etc..." kifejezést.
Perszepersze... mindketten percenként használják az "etc..." kifejezést.
Az Osztrák-Magyar és a Magyar-Osztrák Monarchia között jelentős különbség van, Ausztria tartozik nekünk!.. Az osztrákok nekünk fognak adózni, ez Őfelsége szerint plusz pénz!
Adwords-ben fizetsz, mert Te vagy hirdető, Adsense-ben pénzt kapsz, mert Te biztosítod a hirdetési felületet.
Figyi Levi!
Te labanckirály akarsz lenni?
Képaláírás szerint...
"Őfelsége gondolkodik a Magyar-Osztrák Monarchia megalapításán Budapest központtal!"
Nemá.... Mindjárt kiábrándulok!
Ez hogy működik? Adwords-nál rákkatintásonként nem ő fizet?
Dobnál egy családfát? Nem találom Levit!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_uralkod%C3%B3inak_list%C3%A1ja
Remélem nem Habsburg a csóka, mert azt sose szerettük!
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
Az ország működéséhez fizetem az adót, a királynak meg gondolom van pénze, de legalábbis lesz, mert jó helyre akar beházasodni.
Szerk.
Figyi! Már majdnem pajtikák vagyunk, nem tegeződhetnénk?
Szólíts csak Ragyinak!
Az ország működéséhez szükség van adókra ezt Ön jól tudja!: Angol Királyság, Spanyol Királyság, Svéd Királyság etc..
Ez jó hír, gondolom akkor nem kell adót kivetnie!
AdsSpy-on most nézem, hogy a királyodnak 29 domain ról jön az adsense lóvé. Belinkelnéd a többi oldalát is?
http://adsspy.com/search.php?url=kiralyiudvar.lapunk.hu&uid=pub-7045221480664034&system=adsense
Te figyi! Lehet hogy van pénz bőven, de a királyodnak max az adsense bevétel marad, mert mást nem nagyon fog kapni. Pénz nélkül meg nincs király.
A Királyi parancs és a nemzet érdeke mindenek fölött áll!
A királyi udvart a gazdagság jellemzi. A Király méltó lakhelye a Budavári Királyi Palota! Ahhoz, hogy Magyarország presztízse növekedjen a Királynak a palotában kell laknia, ez nemzeti érdek! Több pénz lesz pl. autópályára, ha a Király a palotájában lakik. Ha a Királyt biztosítják jókedvéről sokat tud tenni az ország érdekében!
Tegezhetsz nyugodtan, itt ez az elfogadott. Ami meg a fejlődést illeti, szerintem rendben van a palota, de sajna aranyozásra, meg pompára perpill nincs lóvé. A palotában lévő múzeumokat nem tudjuk kiüríteni, mert a teremőr nénik leugatnának, tehát a királynak otthon kell maradnia.