A királyi vagyon lényegében nem sok, ha az Angol Királyság v. a Holland Királyság vagyonára gondolunk.. A pénz tk. utakban, hidakban, autópályákban etc. A Kincstár és a MNV Zrt kell átcsoportosítson 1000 milliárdot a palota felújításra!
A királyi vagyon lényegében nem sok, ha az Angol Királyság v. a Holland Királyság vagyonára gondolunk.. A pénz tk. utakban, hidakban, autópályákban etc. A Kincstár és a MNV Zrt kell átcsoportosítson 1000 milliárdot a palota felújításra!
Ennyi lóvéja van a királynak és gyűjtésből tatarozná a kecóját?
A királyi vagyon 42000 milliárd forint, Őfelsége ezen fölül gyűjt a Budavári Királyi Palota felújítására, belső és külső királyi pompájának helyreállítására!
Nagyon jó az oldal!
Tetszik, hogy a mai kor szellemiségében Google Adsense hirdetésekkel és adományok fogadására nyitott bankszánlaszámmal próbálja a kincstárat kitömni:)
Okéoké... de legalább egy fényképet, ha kérhetnék! Lehet kicserélném nagyanyám nyárikonyhájában a ferencjóska képet.
Én, ilyet neked nem mondtam, Levi ...
nézd meg a weboldalát... :)))
Hu... Már féltem, hogy Te vagy az... És ki ez a Levente? Fénykép készült már róla?
bIZTOS VALAMI TÁTOS LIPÓT TÁRSA RUHÁZTA FEL EZZEL A CÍMMEL, AKAROm MONDANI RUHÁZTA MEG, CSAK FÉLREÉRTETTE!
CL legyomva maradt, bocs