Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

nagyon gyengén muzsikáln…

#1170782 Ibiza Előzmény: #1170166

nagyon gyengén muzsikálnak. Anno beleolvadtak az ellenzéki katyvaszba, semmi mondandó, jellegtelenek. Most meg "elég a covid diktatúrából" a kampányuk. Csak ennyire futja? Az emberek többsége egyetértett a covid korlátozásokkal.

Nekem a MI HAZÁNK.Nem tu…

#1170166 TrendMan Előzmény: #1168510

Nekem a MI HAZÁNK.

Nem tudom min múlt, de több kérdésre adtam semleges választ.

A FIDESZ-KDNP nem mondom meg hány százalékon végzett, de nem 55 :)

Dope és Fodor

#1170004 Koffein

durva, hogy mennyi mindenben egyet értenek... azt hittem jó kis szócsaták lesznek, de nem.. :)

energia háború

#1163608 Ibiza Előzmény: #1162105

azért az is vicces, azt mondják az orosznak: figyu úúútállak mint a sz@rt, azt szeretném meghaljáá és le akarok válni rólad teljesen, de azért adjál nekem olcsóért olajat meg gázot amíg ezt megcsinálom.
Nem tudom, az oviban nem menne át egy ilyen. tehát vagy totál ostobaság van a világban vagy nem ez a játék.
A finomítoknál sem úgy van, csak úgy csereberélem az olajat.

energia háború

#1162105 Koffein

vicces, amikor ellenzéki szaki cáfolja orbánt és hernádit, akkor a nevét elhallgató olajipari forrás... :)) oszt amikor tényekről írnak, már oda tudják írni az elemzők nevét... :) ettől függetlenül, nagy szarban van az eu, ezáltal mi is... tök mindegy mi lesz, ha az a cél, hogy az eu 5 éven belül leválik az orosz gázról+olajról, akkor kormánytól függetlenül ez minket is érinteni fog, és a csatahajót, abba az irányba kell állítani, hogy leépítésre kerüljön az energiafüggőség...

https://hvg.hu/kkv/20220331_orosz_energia_olaj_gaz...

érdekes és izgalmas évek előtt állunk..

ez érdekes, akár indulat…

#1162037 Koffein Előzmény: #1161783

ez érdekes, akár indulatkeltés is lehet.. nem gondolnám, hogy ennyire amatőrök lennének, hogy egy ilyen forgalmas úton égetnék el a nem tetsző szavazatokat...

előttem van a sztori, kiadja Rmdsz főni, Lali bátyám, ezeket valahol égesd el, nyoma se maradjon. Oké főnök... beül a daciába, elautókázik egy építkezésre és a negyedét felgyújtja oszt otthagyja... ááá egyáltalán nem egyszerűbb otthon a kályhába bedobni, vagy akár ledarálni és utána elégetni. Nem! beül az autóba, megy, mendegél, meglát egy elhagyott építkezést, leparkol, meggyújtja de azt is sikertelenül és egy székelyes #istenbasszamegazegészet kíséretében otthagyja... :)

amikor elolvastam a cikket, valami ilyesmi kezdett kavarogni a fejemben... :)

Hallottam már ezt, ezt m…

#1161660 TrendMan Előzmény: #1159937

Hallottam már ezt, ezt mondják Összeszerelő üzem teóriának.

Ha ebben hiszünk, akkor azt is simán elfogadhatjuk, hogy azért építik le az egészségügyet, hogy gyorsabban haljanak a nyugdíjasok.

Másrészt egy ilyen intézkedést sem biztos, hogy a tanárok fizetésén keresztül kellene megfogni: Egy összeszerelő üzem számára lehet, hogy más típusú iskolákra van szükség, de ott is az arra vonatkozó színvonalas szakképzésre van szükség.

Ergo ott is jó tanárok kellenek, megfelelő fizetésért, de esetleg nem magyar nyelv és irodalom, hanem anyagismeret és hegesztés vonalon.

Próbálom elképzelni, hogy milyen beszélgetések és miképp hangzanak el erről a pártrendezvényeken? ???

Ki veti fel a témát? Vagy próbálják egyszerűen kitalálni a Nagyvezír gondolatját úgy, hogy senki semmit nem mond, csak csinálja?

Nem tudom elképzelni, de ez lehet az én hibám.

Gusztustalan és senki ne…

#1157100 TrendMan Előzmény: #1156490

Gusztustalan és senki nem tud rá értelmes magyarázatot adni, miért csinálják?

igen, ezek mennek át kön…

#1155302 Ibiza Előzmény: #1154904

igen, ezek mennek át könnyen. :) de végül is nem kell túlbonyolítani az életet.

igen, ezek mennek át kön…

#1155294 Ibiza Előzmény: #1154904

igen, ezek mennek át könnyen. :) de végül is nem kell túlbonyolítani az életet.

Majka interjú

#1155150 Koffein

beszarás, hogy komoly oldala is van és kimer mondani olyan dolgokat, ami tabu azon az oldalon, ahol dolgozik...