köszi.eddig usd-ben a tegnap írt 94.6-am tartott...
köszi.eddig usd-ben a tegnap írt 94.6-am tartott...
mi alapján éppen 8:33-kor számolják el?
akkor esett be éppen a dolgozó az ERSTÉbe?
benne, kb 273,5 től (69 Ft a certi ára), úgy számolom, hogy ma reggel a kiütéskor 8:33 az EUR/HUF kb 275,5 en volt , ezért a certi árát 50 körülre várom
sajnos nem tudom az elszámoló árat, 75nél repült,de gondolom nem erre voltál kíváncsi.. benne voltál?
de. :)
Viszont meglepő módon csak az egyik irányra jön ki az erste képlet alapján az érték.
Egyébként hufeur alapon 1 Ft=10 Ft.
Figyeld az aktuális árat, meg az árjegyzés valamelyik oldalát.
nem csináltál még szorgalomból egy Ft -certi ártáblázatot? én sajnos lusta vagyok:-)
szigorúan rövidtáv nekem is..és mindenki véleményét meghallgatom,ezért vagyok itt
nekem s04 270 s01 260 kb..
Nem rád értettem. Ezek a számok amiket írogattam azok certiben értendőek.. (Más platform..)
Meg én most rövid távon gondolkodom...
Meg azt is látom, hogy nem is engem kérdeztek...
nekem ezek a számok nem mondanak semmit.
ahogy neked se mondana az én céláram.
időtáv miatt.
többek közt ezért sem, de a főok az személyes.
Kriszti@n,
másokkal ellentétben én úgy gondolom, hogy nyugodtan leírhatom, hogy mi a céláram. Ha a komplett stocklandyard megjátsza akkor sem lesz igazán piacbefolyásolú hatású. Ezért is nem értek másokat, hogy nem mondják meg.
:(((
Szóval usdhuf long esetében a certi ár amit várok 220-225 között van. Ez ugye Ft függő és eurusd függő.
Egy komolyabb eurusd visszaesés esetén jóval fölé szaladhat, de az egy másik sáv/történet..
be van írva az eladási ár...
Nem tudom módosítani... :DDDD
http://hvg.hu/gazdasag/20090902_forint_devizapiac.aspx
remélem valaki majd jól tökön rúgja a nagyfiúkat