szégyelld magad:-) nem elég? :-)
ezt nem figyeltem. EUR.
USD csak akkor, ha az eurusd 1,43 fölé megy vissza (akkor longolnám. Gyenge ft usdhuf 195 és eurusd 1,40 alatt gondolkodnék a shortján...) Az bekavarhat a jelenlegi szinten, mert ha vissza gyengyül az usd, akkor a ft gyengülését kioltja.
USd longom még megvan, 148 a bekere (USDHUF long..)
de. 250-260 környékén (certi ár) vagyis 278-280 között meglátom...
De lennie kell korrekciónak. (ha más nem hiteltörlesztési időszak után...)
:DD
Aug 20-a előtt is hasonló helyzet volt. Nem zártam többször, pedig nyerő lett volna. 278-ra várom az eurt-de most a nagy esés kapcsán várok egy korrekciót. Ha nem lesz , hát nem lesz. De itt most nem szállok bele. Talán holnap.
Egyébként már a vétel után beírtam az eladási árat. Ehhez tartom magam. Általában jó szokott lenni.
a számlámon újra Ft-ban tündököl az "eredmény " euro helyett.visszaváltottam az egészet
igen. Pont annyi mint az otp rv ára.
A csillagos ég :DDD
Én még kicsit fárasztom... aztán meglássuk mi lesz. Szerintem kicsit etess be még te is hátha...
eladtam az hufeur longot. Hátha korrigálni akarnak egy kicsit :)
Nem szeretem az uralkodókat..
De egy Herceg most jól jönne.. :DDDD
:)
igen. Csak 3 körből kimaradtam pár ft híján. Egy napos reggelen meg nyitóban rossz áron párosítottam, még jó hogy jóval olcsóbban vettem vissza. Sajnos nem a teljes pakkot.
megbeszéltük, hogy tartanod kell... ;) Baromi sokat kellett rá várnunk, de lassan csak beérik!
Szerintem ezeken a részvényárakon ez a Forint szörnyű gáz... Ha most a részvények elkezdenének istenesen szakadni, hol kötne ki a Forint? Ha meg beesik mellé egy őszi sün party akkor reszeltek...
szépen alakul...kíváncsi vagyok meddig engedik el a 280 már elég valószínűnek tűnik...