Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: Őfelsége

#114813 lackok Előzmény: #114798

Akkor tegyen érte ön is! Mivel én nem érek rá ma, addig nyugodtan fogjon hozzá az apródokkal a Budavári Palota gletteléséhez, burkolásához. Ahogy időm engedi én is benézek bekötni a Fi relét, meg beállítani a kazánokat!

#114798 Őfelsége Előzmény: #114791

Összehasonlítási alap a külföld, nekünk Magyarországot kell fejleszteni, lehagyni a Holland Királyságot és az Angol Királyságot és most csupán a gazdaságról beszéltünk!

#114791 lackok Előzmény: #114776

Akkor Őfelsége se hozza nekem fel az Angol és Holland királyságot. Nekem ezt jelenti a lojalitás.

#114776 Őfelsége Előzmény: #114770

Az illedelmes, lojális és intelligens hozzászólások megmaradnak! Inkább a BUX növekedésével foglalkozzon, a CAC-al majd foglalkoznak a franciák!

törölve

#114765 lackok Előzmény: #114763

És most dolgozzon a moderátor....:)))

Mivel kimoderáltál keményebben fogalmazok! Az én királyom te sohasem voltál és sohasem leszel!!!

És hogy ez a hozzászólásom megmaradjon válaszolok is rá rögtön, akkor látszidik ugyis ha a nicknév fölé mennek..:)))

törölve

#114763 lackok Előzmény: #114760

Mivel kimoderáltál keményebben fogalmazok! Az én királyom te sohasem voltál és sohasem leszel!!!

És hogy ez a hozzászólásom megmaradjon válaszolok is rá rögtön, akkor látszódik ugyis ha a nicknév fölé mennek..:)))

törölve

#114760 lackok Előzmény: #114727

És hogy ez a hozzászólásom megmaradjon válaszolok is rá rögtön, akkor látszidik ugyis ha a nicknév fölé mennek..:)))

törölve

#114739 Ron666 Előzmény: #114727

már rájöttem mi vagy te! én is voltam 14éves. akkor az volt a kedvenc elfoglaltságunk az egyik haverommal h az index.hu általunk előre feltérképezett legerősebb közösségeit bombáztuk szét szenteste és egyéb jeles napokon. akkoriba még nem volt hozzászólás kontrol, egy hozzászólást egy perc alatt 100x is el lehetett küldeni. ennek a tovább finomitott változata a te elfoglaltságod, a találjunk ki vmi hülyeséget indítsunk neki egy fórumot. szerintem ha lennének barátaid akkor azokkal foglalkoznál. de úgy néz ki nincsenek. ezért így akarod magadra felhívni a figyelmet, vagy vmi nagyon hasonló,

#114727 Őfelsége Előzmény: #114724

A miniszterelnök faladata a Király parancsainak teljesítése! Semjén Úr és a KDNP feladata az erkölcsös politika képviselete Szent István Király nyomdokain! Az Alsóházról beszélünk! A Felsőház kontrollt gyakorol az Alsóház felett!

#114724 Zabás Előzmény: #114669

Miért pont az a szerencsétlen Semjén nem tudnál valaki értelmesebbet ajánlani, akinek megvan az összes kereke???

törölve

#114693 Ron666 Előzmény: #114669

te hülye vagy? te normális vagy? nemtudom ki vagy, hál'isten nem is érdekel, de olyanokat írsz amitől spontán pánikot kap minden jóérzésű ember. köztük én.