Őfelsége MINDEN MAGYAROK KIRÁLYA, a koronázásnak meg kell történnie!
Őfelsége MINDEN MAGYAROK KIRÁLYA, a koronázásnak meg kell történnie!
Hát, nekem volt egy katona társam, először azt gondolta magáról, hogy ő napoleon.
Majd kutyának képzelte magát.
Ez az állapot egy kicsit tovább tartott nála, mint a napoleoni korszaka.
Senki nem tudta mire vélni a viselkedését.
A laktanya orvosa, felküldte a katonai kórházba.
Ott volt egy hete, mikor az egyik éjjel, a folyosón, nagyon kutya volt, négykézláb, ugatott egész éjjel.
Mikor megelégelte a katonai kórház orvosa, kiment a folyosóra, szintén négykézláb ugatva, a katona társam elröhögte magát......
Másnap jött vissza a laktanyába.......
Őfelsége szindróma????:))))
szerintem nem taho, mert udavriasan beszel ha kerdezik (jo az imperativuszt en se birom), inkabb manias eset.
na varom Luke-ot, addig befonom a hajam....:)))
lattam a honlapjat.
komolyan gondolja, szabadon jaro bolond, de nem a kozveszelyes fajtabol.
inkabb egy ilyen mint a kabitoszercsempesz, oserdoirto, stb.....azok karosabbak. O jol elvan.
en is kezdetben poenkodtam rajta, de mivel lattam a honlapjat, es lattam hogy ez egy manias eset, (idea fixa) , hagyni kell.
Ide irjon, mas topikba ne menjen at a GDP otleteivel, de aki meg ebbe a topikba jon, az tudja hogy akkor ezt olvassa.
Teljesítsék a Király parancsait és az ország előre halad! Polgári kormányt az Alsóházba Dr. Semjén Zsolt miniszterelnökségével! Őfelsége a tőle telhetőt megteszi, küzd Nagy-Magyarország területeinek egyesítéséért, a Magyar gazdaság növekedésért! Érjük el a GDP 100000 Mrd HUF/évet!
Itt nem erről van szó.
Nehogy már komolyan vedd. Őfelsége egy tahó. Spade meg hülyére veszi, ennyi.
Egyszer valaki elkezdett vitazni a 90eves (agyerelmeszesedeses) dédikémmel .
Minek?
santaval versenyt futni....????
neked ettol jobb?
Ja csak nézd meg a honlapját, lehet, hogy hiszékeny emerekből jól meg is él és ez gusztustalan.
Hatalmas tahó ez a figura.
hagyjatok szegenyt beken.
miert ne hihetne azt hogy o kiraly?
Lehet hogy en vagyok Leila hercegno es varom Luke Skywalkert....
És ennek mi köze a koronázásodhoz.
Most már igazán visszaterelhetnének az ápolók a helyedre.
Őfelsége nem KIRÁLY addig amíg meg nem koronázzák ! A továbbiakban felszólítom Öfelségét, az ezer éves magyar hagyományok alapján, hogy tartózkodjék a KIRÁLY cím használatától a koronázás megtörténtéig, és felszólítok minden fórum és topic lakót hogy a koronázásig Őfelségét ne ismerje el királynak, ne fogadja el hogy király és hogy ne engedelmeskedjen neki !
Elég nagy szarkupacnak vagy a Őfelsége , innen inkább menekülni kell! :(
http://webcast.tv2.hu/naplo/index.php?m=video&video_id=401666
De tőlem lehet egy szarkupac királya!
Illedelmesen kommunikáljon! Sólyom Úr nemrég a Felvidékre igyekezett a Szent István Király szobor avatóra!
te még mindig itt vagy?
Hányszor mondjam még neked, hogy a számítógép nem játékszer? =)
És mit szólt a Sólyom a koronázáshoz? Szarik rá mi? =)
Illedelmes és intelligens hozzászólásai megmaradnak! Mint tudják a Szent Korona jelenleg a Magyar Parlament kupolatermében van elhelyezve! Arisztokrata és nemes az, akit a Király annak elismer! Őfelsége a Nemzet érdekeit tartja szem előtt, a Nemzetért, a Magyarságért, Magyarországért küzd!
:)
Spade,
Semmi szükség rá kedves Tök Ödön te is lehetsz király ...
Ja, ez kimaradt: ,,
:)