Sok múlik a pontos és világos kommunikáción! A Király parancsa pozitív kommunikáció! A POZITÍV KOMMUNIKÁCIÓ a jó, szép, értékes, erkölcsös kimondása! A növekedés, a fejlődés, a szeretet alapja! A JÓ cél kimondásával fogalmazzák meg az előrelépést!
Sok múlik a pontos és világos kommunikáción! A Király parancsa pozitív kommunikáció! A POZITÍV KOMMUNIKÁCIÓ a jó, szép, értékes, erkölcsös kimondása! A növekedés, a fejlődés, a szeretet alapja! A JÓ cél kimondásával fogalmazzák meg az előrelépést!
Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király a JÓISTEN akaratából lépett a Magyar trónra 2008.01.01-jén! A koronázásnak a SZENT KORONÁVAL meg kell történnie a Bíboros Úr felettese: a Szentatya által Budapesten a Szent István Király Bazilikában, mint új koronázó templomban! A mihamarabbi koronázás a Nemzet érdeke! Őfelsége, mint Minden Magyarok Királya a teljes Nemzet támogatását kéri az Ország felemelkedéséhez!
PAX!
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
Meg egyébként is, hogy lehetne Ő a király, mikor Mi vagyunk azok..........:))))
Kedves Öfelsége,
arról már ne is beszéljünk h az ezeréves szabályok szerint akkor vagy király HA annak rendje és módja szerint a magyar SZENT KORONÁVAL meg is koronáznak, világos ? Ki ne tudná ezt nálad jobban? addig wannabe király (se)vagy
Kedves Öfelsége,
egy pici baj van nevezetesen, h Te nem vagy király. Lehetnél király leigázás révén a patrimoniális királyság korában, azután lehetnél király születés révén apád vagy anyád vagy egyéb felmenőid után, továbbá lehetnél úgy hogy meghívnának a trónra, és meg is választhatnának a kiryádombon vagy a Duna jegén, lehetnél sokmindenhogy, de Te sehogyansem vagy király, ez felfogható amit mondok ?
Őfelsége köszöni és egyúttal elengedte a füle mellett, legalábbis semmiképp sem arra reagált...
pedig szerintem világos voltam,mint a nap....
úgyhogy ezennel feladom
ps:
"Valamit Önöknek jobban meg kell érteniük!"
...az lehet, de ráerőltetni senkire semmit nem lehet...ezért dőlt meg a királyság intézménye is, az emberek a szabadságukra a legérzékenyebbek...
lehet többet használnál az országnak kedves Levi, ha átdimenzionálnád az időt :-)
minden jót
Mert a hozzászólók kétkednek az ön Királyságának igazságtartalmában. Mire alapozza, hogy ön a király?
Kedves Ilonka Úrhölgy! Őfelsége köszöni véleménynyilvánítását! A Király szándékai jóakaratúak és jóhiszeműek! Az Ország ügyét előre kell vinni, mely közös erővel és összefogással könnyedén elérhető! Őfelsége minden embertársa emberi méltóságát tiszteletben tartja, ez legyen kölcsönös! Őfelsége minden hozzászólót tisztelettel és kölcsönös megbecsüléssel illet, a hozzászólások jelenleg sok kívánnivalót hagynak maguk után! Valamit Önöknek jobban meg kell érteniük! A Király a legjobb és legintelligensebb vezető az országban, mely elsődlegesen a politikában nyilvánul meg, a jó politika pedig többszörös gazdasági növekedést indukál!
Levi Te is lehetnél annyira intelligens, hogy felmérd, amit most nyersz a vámon el fogod veszíteni a réven....
...mért nem jó és elég Neked az, hogy itt, ezt a topikodat mindenki tiszteletben tartja?!
...én egyáltalán nem gondolom, hogy bolond vagy, de azt határozottan gondolom, hogy az emberekkel szórakozol....
....mi készül ebből, pszichológiai tanulmány???
akárhogy is, a vége így az lesz, hogy menned kell majd...
Akkor ebből a pénzből neki is lehetne ugrani a palota felújításnak, az arával meg majd beszélek én.
A Király céljai jóakaratúak és jóhiszeműek, igénylik a fejlődést, mely a Nemzet összefogásával valósulhat meg!
Illedelmesen és intelligensen kommunikáljon, akkor hozzászólásai megmaradnak!
Őfelsége a témákhoz szól hozzá, melyhez joga van, mint minden regisztrálónak!
A Király vagyona 42000 milliárd forint, a Király felajánlásokat fogad nemzeti célok érdekében!
Mégegy Pénznyelő.
affenébe ...
:(
Szerintem pont ez a célja. Kicsapni a biztosítékot. :))
Kishaver, szórakoztatóak a bolondok, ezért tűrünk itt meg.
De ha még egy hsz-t ki mersz törölni, vagy máshová szemetelsz, tenni fogok róla, hogy te is ki legyél törölve innen.
Ez nem fenyegetés, ez ígéret.
;)
A gondolkodás módod meg kell tudni védeni - szavakkal. De nem erőszakkal, amit alkalmazol mások elnémítására. Erőszakra a válasz erőszak. Ezt jegyezd meg.
teszt - olvasgatok, mit is írtam ...