annyi minden hasznos dolog van a neten :-)))
re:őfelsége
annyi minden hasznos dolog van a neten :-)))
re:őfelsége
Az van,ausztriában dolgozok,napi 8 órát,a többi meg net.
Azt olvasom rendszeresen!Igaz még csak 1 hete kezdtem a kereskedést de valamiért pont az oti-val kezdtem:-)
Ajánlom Áki figyelmébe az Oti topikot ...
;)
háát, ezek szerint Neked is van egy kevés azzé...:-)))
re:idő
Visszanéztem a vg-n,60oldalt 3hozzászólás kivételével csak saját magát ismételgeti.Ideje lehet bőven.
Azért ez már komoly.
Még lehet, hogy jól meg is él belőle:
Éljen a Magyar Királyság, éljen Őfelsége a Király!
A Hírlevél előfizetési ára 10000 Ft/hó havonta előre (megelőző hónap 20.-ig) az
OTP 11773487-00438065 Bankszámlaszámra!
Külföldről
OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB
IBAN elektronikus forma HU52117734870043806500000000
a macskák veszik a bátorságot, hogy apostoli első Leventétől alázattal kérelmezzék a tejföl áfájának lecsökkentését, így minden mijau olcsóbban jutna jó minőségű tejfölhöz, és akkor biztos, hogy kevesebbet kellene a magyar alattvalóknak kedvencüket fostosság miatt elvinni az állatorvoshoz drága ellátásért. Így mindenki jól járna, nyávogják macskáim alázattal.
Aki ennyi energiát öl két év alatt az internetes jelenlétbe az komolyan gondolja hidd el.
Az másik kérdés, hogy a Lipót kb akkor zárt be, amikor Őfelségét megkoronázták =)
Ráguglizol a nevére és látod, hogy az elmúlt két évet a srác a neten töltötte azzal, hogy saját magát népszerűsítse.
Valaki beküldhetné már a Fókusznak, megnéznék egy riportot vele =)
most olvastam csak bele komolyabban ebbe a topicba, hasonló nagyságú őrületet nem olvastam még soha.... :)) Kezd durvább lenni a helyzet, mint a pf-en :)
viccelsz?
ennél komolyabban ezt nem lehet venni... :-)))
Mi ez az oldal???!!!! :DDD És ki ez az ürge, aki kikiáltotta magát királynak? Miért nem tud senki a nem is létező megkoronázásról? :D
Legalább ha már valaki királypárti v. monarchista, venné azt komolyan.
A macskáidra ezennel ráköszöntött az öröm és bódogság. :))
Ofelsege, tiszteletem, azert fordulok onhoz, hogy macskaim uzenetet tolmacsoljam Ofelsegenek: mind a 4 macskam elfogadta ont uralkodojanak, igy ok is Ofelsege alattvaloi immar!
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
az uralkodót fürdeti méga szobalány, mélységes elnézést a késésért. - A komornyik.