darabra érted? az nem csoda...
mar kezdtem azt hinni az ures uvegeket valtja vissza :)
Többször is képes vagyok jól beadni egy nap. .-))
Ezek simán beleférnek, sőt!
És az a legjobb, ha periodikusan követik egymást nap, mint nap :D
Köszönöm, valóban függő vagyok, de nagyon élvezem. Komolyan, látom a régi ismerőseim közül akik más függőségben szenvednek milyen sz@rúl néznek ki. Sex és net-tőzsde +foci. Bele kell, hogy férjen.
Na ez a "függőség" :-)
De az milyen, hogy én már PDA-n is nyomom, GPRS nettel :)))
Szerk:
Én is rakosgatok majd, ha nagyon sokáig nem tenne senki!
Csak ne nyissunk megint réssel.
Oké Buxi, ha leszek, rakok könyvet. De ma is vár rám még 10 üres üveg. :-)))
Hölgyekhez egy kérés. ma a .... pályán gyerek focitehetségeket tesztelünk, a jelszóm védelme miatt nem nagyon vagyok real time ma, kérhetek rendszeres reál könyvet? A lányok jobb munkaerők azért fordulok hozzájuk, Fiúk is copyzhatnak. Pl Zolika.
Ma benne van az is, hogy rendesebben belevesznek. Most úgy lehet megtenni, hogy nem hagy rést az árfolyam. Nem szívesen veszek a számra ilyen technikai bohócságokat, de az ilyen papírok csártját tudatosan rajzolják, és figyelnek az ilyesmire. Persze csak egy lehetőség.
Szerintem a régi "22" visszatesztjéig semmi érdekes nem lesz itt a következő napokban. " Egy sáv ugrás, 1 milliárd Ft..." :-)
Jó reggelt!
Johny, remélem, nincs harag! Nyitótipp 132, záró 135 körül :-)))
Buxi?
sziasztok..szerintem ma vissza szállok a phylkébe:)
rés betöltve írány az ellenállás:)
föleg jöhetne az a gyj
Részesei leszünk.
Akkor fogunk megindúlni ha a KRÉM tagok többsége feladja.
Tőzsde pszihológia.
Most mintha ez a cukorbeteg téma nagyon "trendi" lenne a tőzsdei médiákban, gazdasági platformokon.
Ilyen volt régen a "japán tranzisztor", az impotencia elleni harc vagy páréve a polarolid gép vagy az internet dotcom.
Érezni kell ezt, a Soros érzi.
A polarolidon kivül mind túl élt...
Itt story épül. Nagy.