Én most bevásároltam belőle. Remélem 600-at eléri az osztalék előtt.
Én most bevásároltam belőle. Remélem 600-at eléri az osztalék előtt.
durva, valoban eszetlenül adtak ma mindent, ami magyar. Majd ez a cirkusz is elmulik. Engem nagyon nem érdekel még az államcsőd se, ha megkapom ezt az osztalékot. Akkor 200 Ft-on is szívesen veszek, és LEÁTLAGOLOK, a legnagyobb bűnt elkövetve :)
Ebbe bele merek egyelőre ülni. Semmi más blue-ba a BÉT-en nem.
mai napon kiszálltam ideiglenesen mtelből. Mai záróárral 13,96%os hozam lehetőség van benne, látszik az eszetlen beleadás...
Nagyati, ha jól emlékszem , akkor április 29 az utolsó nap, de ott van a közleményben, csesszus, hát nézz utána , ha érdekel :-)
http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/101567094.html
Én azt nem tudhatom, hogy másnak az mtel mit jelent, nekem bevételt e vérengző világban... :)
Nem tudom, hogy érdemes e, de jó hozam szvsz. OTPt nem adok el érte, de amint abból kiszállok tovább veszem.
Az Igazgatóság javaslata szerint osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2009. április 29-én értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek.
április 2-án arról döntenek a tulajdonosok, hogy ennyi legyen e az osztalék vagyis elfogadják a javaslatot, esetleg más típusú vágyaik vannak. Várhatóan idén is május vége felé fizet osztalékot és május közepén kell birtokolni. Állampapír piacot meghaladó hozam + árfolyamkockázat!
Mikor kell birtokában lenni a papírnak, hogy osztalékot kapjon az ember? Április 2.?
Józsi 100Ftot válság idején kivárt telekomtól? Én még osztalékban sem voltam biztos. DT-nek kell a lé valszeg, Én már vettem. :)
nem fog változni. ez nagyon jó, és a gyj-vel együttesen sziporkázó. Én jelenleg úgy látom, hogy a cég semmivel sem hordoz nagyobb rizikót, és nincs is rosszabb állapotban, mint amikor 900 ft-ot ért. "Csak" medve van. De pont az ilyen cégekből lehet érdemes zsákolni medvében.
Sok?100 ft-hoz képest?De ha a rv árát nézzük, túl jó.Ez javaslat, változhat, nem?