Basszus, megint az utolsó napon fogják kiadni a jelentést...
Basszus, megint az utolsó napon fogják kiadni a jelentést...
Nekem is számít hidd el, mert sokakkal ellentétben Én ezt a pénzt rendesen leadózva alkalmazottként kerestem meg kb. egy évtized alatt...
Igen, dühös vagyok egy picit, de csak magamra lehetek az...
Mindegy!
Azt sajnálom, hogy nem merem kivágni az egész csomagot egy két napos felsőlimites rally után!!! (Lásd tegnap, tegnapelőtt)
Pedig, már hányszor megfogadtam, hogy megcsinálom!!!
Utánna 10-ből 9 szer úgyis visszacsorog...
Na ez a baj, mert azóta már rengeteget lehetett volna keresni rajta!!!
A jelenlegi részvényszámomat, kb. megháromszorozhattam volna 8 Ft óta, mert Én nem a pénzt veszem ki, hanem több részvényt veszek vissza...
Na mindegy, majd októberben, mert addig szerintem pihi lesz...
Egy hajóban evezünk !
Én NEM merem feladni !
Tudják ,hogy sokan tartjuk biztos kézben,AZ IS KELL NEKI (k) !!!!!!!!!!!!
Én bízom a jóban.
Júniusban (50%-os napok ) én is 7 milliót nyerhettem volna és ettől függetlenül most sem
mertem lépni.
Rosszul gondolkodtunk ??????
Látom, nem csak én vagyok morcos. :)
Alaposan fel lehetsz tankolva belőle, ehhez képest csak játékpénzzel nyomulok. Persze nekem még ez is számít.
Szilvia!!!
Nem fogom visszavenni...
Ez egy baromság Buxer!!!
Azzal, hogy tartom ezt a sz@rt, és nem kereskedek vele, már kb. 20 millió forintot "veszítettem"l...
A tegnapi meg a mai napon kb. 4 millió forintot basztam ki az ablakon azzal, hogy nem adtam el...
Adni, venni kell, mint ahogy Te is csinálod...
Tudod, hogy ki viszi a pálmát Mongoliába???
Magyar támogatás ellenére valszeg nem magyar cég...
Ebből az jön le, hogy Karácsony körül dobni kell névértéken, és jövő nyár elején visszavenni a mostanihoz hasonló áron.
Vagy nem erre gondolt Jenő bá? ;)
MI már felkészültünk !!! :-)
Pihenjen a krém, tanulmányozza a népszerű fotex részvény historikus csártját csendesen.
persze, hogy be kell töltse :) Meglátjátok, lesz ez a jelenlegi árfolyamon számítva is ismét 25 ft! :DDD
BL-sorsolás élőben, ha a Digi esetleg mégsem menne a neten:
Legalább tegnap adtad volna el, lehet, hogy veheted vissza drágábban.
Én is segítettem ma betölteni...
Viszket a kezem, kereskedési kényszerem van...
Fullon voltam Phylaxiával kellett már egy kis "játékpénz"
Eladtam a 13 Ft-on vett speki csomagot, de a 8 Ft-os papírok még megvannak:-)))
Névérték alatt nem eladók!!!
Ma nagyot tévedtünk a zárót illetően. Pedig éreztem reggel ezt a résbetöltést, de aztán szerettem volna optimista maradni. Lehet, hogy csak gyj. előtti felrángatás volt, mint ahogy a keg-et fölhúzták előtte 900 fölé. De mindegy, több hónapos távlatban jó lesz....