Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

törölve

#112259 Ozzy_ Előzmény: #112258

Sztem azért ez eléggé subbába való figura.

Lehet írok is egy levelet a bloggernak =)

Re: A Király parancsa

#112258 Csusza Előzmény: #112257

Páran azért keményebben nekiestek. Először én is azt hittem, hogy valami vicc, például gazdi, vagy valaki hasonló versenyző akar minket örjíteni.

Engem nem zavar ez a topik, nem is nagyon fogok szerintem beírogatni.

Egyetlen egy dolog, ami nem tetszik, és az a moderálás. Ami nem tetszik neki, azt kimoderálja. Én is nyitottam itt 5 topikot, de még egyszer sem moderáltam senkit.

No mindegy, jó éjt, pihizzünk, kell reggel a friss ész a 4970-es otp nyitáshoz! :-D

#112257 Ibiza Előzmény: #112239

"Én aszondom, ne bántsuk"

méé kéne bántani.és milyen jogon..ö ilyen.. ki tudja tutira az élet értelmét?.. max ha beszól akkor lehet szolidabb hangvételre inteni..

#112248 GáborGábor Előzmény: #112244

Királyi parancsok: 1.) - A Magyar Királyság: Nagy-Magyarország területeinek egyesítése a Jóisten segedelmével: intelligens és erkölcsös politikával! 2.) - A Magyar Népesség gyermekáldással növekedjen 25 millió főre a Kárpát-medencében! 3.) - A Magyar Gazdaság növekedése GDP 400 Mrd euro/évre! 4.) - Budavári Királyi Palotát fel kell újítani, belső és külső királyi pompáját helyreállítani! 5.) - Szerveződjön a Magyar Nemzeti Arisztokrácia! Szerveződjön a Magyar Nemesség! 6.) Alakuljon meg az Országgyűlés Felsőháza a Magyar Nemzeti Arisztokrácia tagjaiból! 7.)- Az Országgyűlés Alsóházában legyen előrehozott választás, alakuljon polgári kormányzat Dr. Semjén Zsolt KDNP miniszterelnökségével! 8.) - A politika legyen erkölcsös, az erkölcsös jobboldal az arisztokrácia, melyet illessen több tisztelet Szent István Király nyomdokain! 9.) - Legyen a Magyar Nyelv a diplomácia világnyelve! 10.) - A kinevezett királyi kancellár: Excellenciás Dr. Sólyom László Úr legyen agilisabb, teljesítse gyorsabban a királyi parancsokat!

#112247 Zabás Előzmény: #112244

Ha arany bullát nem is de aranyeret azt kaphat, amennyit mi itt a monitor előtt töltünk :) !

#112246 RemegoKez Előzmény: #112239

Egyetértek! Itt legyen "királykodás", a többi topikban, a mezőn meg hagy dolgozzanak a népek.

UI: azért meg kell hagyni, Őfelsége rá lehet kattanva Madeleine hercegnőre :D

#112245 KawaBazsy Előzmény: #112243

Dehogynem. Nekem is sikerült, pedig 23 évesen kezdtem el meló mellett a full nulláról. Hidd el, itt már nem lesz rá időd/erőd meló mellett. Arra ne számíts, h az utcán megtanulod, London többsége bevándorló, s igen rondán beszéli a nyelvet.

#112244 KawaBazsy Előzmény: #112239

Nem bántotta itt senki, legfeljebb jól szórakozunk rajta. Azé' erős egy kicsit, h ide jön vki, s kijelenti, h ő az én királyom (is)..

#112239 Csusza Előzmény: #112230

http://kiralyiudvar.lapunk.hu/

Én aszondom, ne bántsuk, legyen ez a topik az övé, végülis miért ne? Jót akar.

Nem lehet mindenki 100%-os, például nekem is van a hajrázós topikom! :-)

Viszont! Kérjük, hogy tartsa tiszteletben a többi fórumtársat, és a többi topikban mellőzzük ezt a "királyi" témát.

#112217 Csusza Előzmény: #112125

No de vajon miért pont őrá gondolt a "felség"? Számomra "érthetetlen", nem találok rá okot. :-D http://www.mommo.hu/media/Madeleine_Hercegno

Ám a nagy uralkodásban elkerülte egy aprócska és mellékes tény nagy királyunk figyelmét:

http://www.hirszerzo.hu/cikk.elkelt_a_szoke_kek_szemu_szepseg_madeleine_-_ime_a_szerencses_foto.119271.html

:-DDD

Egyébkén marha érdekes, én azt hittem, ez az egész csak egy ide készült vicc. Úgy is álltam hozzá. Viszont két perces guglizással kiderült, tele az egész net "Őfelségével". Tehát ez "komoly dolog".

Ezek után én visszavonulok, megbántani senkit sem akarok.

#112215 Ozzy_ Előzmény: #112191

Ja angol fontos, minden más nem számít.

A béka segge alól is meg tudod magad szedni. Két dolog kell: angol nyelv, meg meló.

De ne basszuk szét ezt a topikot ilyen hontalan írásokkal =)

Beszarás komolyan mondom =)

Most olvastam vissza (a törölteket is) és majd szétestem a röhögéstől =)

Már rég röhögtem ilyen jót =)

Ezt az állatot =)

Mondjuk nem lepődnék meg ha koi állna a háttérben, de most szerzett pár kellemes percet.

Fel kéne tenni arra az oldalra, ahova az ilyen idióta párbeszédeket teszik fel chatről.

Bazz ez a csávó teljesen kész van =)

Őfelsége csinálok honlapot 100.000 magyar aranyforint az ára, kell? Egy felségnek ez is dukál!

Ezt a topikot fenn kell tartani. Sőt a humor topikot is ide kell költöztetni!

Remélem még sokáig nem zárják el, minden nap akarok ilyet olvasni. A humoristák ilyen poénokon órákat dolgoznak =)

#112191 KawaBazsy Előzmény: #112180

Én még itt lakom, nem szándékozom hazaköltözni egyelőre. Segíteni mindenben tudok, de továbbra is leszögezném, h itt a boldogulás alapja a LEGALÁBB ITTENI középfokú angol nyelvtudás. Én is kűzdök vele (múlt héten is vizsgáztam egy szintből), s ha nem németet meg tököm oroszt tanultam volna korábban 10-10 évig akkor előrébb lennék. Ha jó vagy a szakmádban, akkor azzal fogsz itt keresni. De addig is, tanulj INTENZÍVEN angolt!