Köszi, aranyos vagy, voltak nehéz pillanatok és még biztosan lesznek is, de talán már megvolt az alja...:-))
Köszi, aranyos vagy, voltak nehéz pillanatok és még biztosan lesznek is, de talán már megvolt az alja...:-))
Nem nagyon szeretem nézegetni a phylt mostanság, mert ebből én most kimaradtam, viszont annak hihetetlenül örülök Sly, hogy te ezt kiseggelted. :-) Grat. :-)
(Bár remélem nem kiabálom el, de szurkolok a krémnek, hogy mostmár csak szebb napok jöjjenek.)
Volt olyan pillanat, amikor Te nem voltál itt?
Én meg ilyenre nem emlékszem.:-)))
Az elmúlt 2 naphoz hasonló, résbetöltés nélküli szép napot kívánok mára is Mindenkinek!
Buxi, záró?
Ok, értek én a szép szóból.
Az tényleg őrjöngés volt, de jól esett. Inkább őrjöngjek mint eladjam a nagy emelkedés előtt. :-))
A Cég irányítása kell neki...
Nem lesz igazad!
Yahoo, soha nem volt még igazad tőzsde ügyekben. :-)
Emlékez vissza pár hete milyen örjöngést rendeztetek a Katával a károgok örömére... Buktak sokan miattatok.
Csak nehogy KG önteni kezdjen, mert akkor annyi az emelkedésnek! Ne legyen igazam!
Nekem is:-)))))
Jenő Bá!!!
Ha a Soros György előlép a kulisszák mögül szeptember végéig, akkor befizetem a Loki BL mérkőzéseire!!!
Napok óta én is ezen gondolkodom ! + A Bankár holding mikor kezdi el kitépni az árfolyamot oly módon,hogy őrült vásárlásba kezd !
Tényleg, még Ő is talonban van....:-))
Ma végre megint meg mertem nézni az egyenlegemet. Csak úgy röpködnek rajta a panelok. :-)))))