??
hm?
(nem kovetem az esemenyeket azert kerdezem)
a regi 25 ftos papir most menniyt er az uj aron?
irja be vki.
koszonom.
Ott van a csel, hogy "a jó tradelés" a kirázókat hozza könnyű helyzetbe. Gondoljatok csak a régi búkóitra illetve a nyerőkre. Beülésből több pénzt kerestetek szerintem.
Emelkedésben adni, esésben venni. Hagy fizessenek a tényezők, ha már berohasztották a pénzünket évekre. Legalább a kamatokat. :-)
Igen, ez szembetűnő...végre lehet normálisan is kereskedni a papírral..mindenkinek jó ez igy szerintem...a hírek pedig csak áramlanak hozzánk....az igazgatóság is igy időzítette szerintem.
Reggelente mindig beírom a zárót Zoltán. Nekem írná be valaki néha. :-)
lehet, annak aki ért hozzá; :)
de rám néha a frász jön, mikor kihúzzák felső limitre, majd alig 10 perc alatt vissza a kiindulási pontra... mennyivel nyugisabb volt a napi 1-2 ft "mozgás" :)))
Milyen jól tradelhető papír lett ebből a phylaxiából...
mi már benne vagyunk a cégben - a kemény "mag" legalább 3 éve....és sok pénzt kerestünk a Phylaxiával.....egyik részével..másik részével bennt is ragadtunk....egyik részével, meg sok pénzt is kerestünk....jól tudjuk mi van a céggel...nem kell itt a jótanácsod köszönjük....
menj szépen át a Genesis topikodba és ne tedd itt tönkre nekünk a várva-várt rally időszakot...köszönjük.
S-C-P
Fejtsétek meg!:-))))
aztán miért is ne?((((((((
A Nabi ennél valóban jobb cég volt, USA piaccal
Senkit nem buzdított vásárlásra!
Az, hogy Te nem tudod a szöveget értelmezni az más kérdés!
Igen, nyerőben vagyunk!