Ahhoz, hogy ennek legyen alapja legalább 300-320 Ft-ig fel kell cibálni!!!
Egyébként a kutya sem fogja lejegyezni...
Ahhoz, hogy ennek legyen alapja legalább 300-320 Ft-ig fel kell cibálni!!!
Egyébként a kutya sem fogja lejegyezni...
Higins!
Nézd meg mégegyszer azt a MERC-chartot, amit Buxi reggel belinkelt és a mai nap fényében próbáld értelmezni...
Ide akkor valódi pénz kell, nem apport, rv apport, azt pedig csak a kisbüfiktől várhatják.
RFV-nek bejött!
Nekem elég lesújtó a véleményem a kisbüfikről nagy általánosságban, de azt azért nem feltételezném, hogy a közelmúlt ismeretében bármelyik egy fillért is beletenne. Sok időnek kell még eltelni, mire ezt újra el lehet játszani.
N-Genébe a pénz kell a kísérletre azt szerintem a kisbüfikkel akarják összedobatni
Akár az is lehet, nem tudom. Az igazgatóságnak amúgy megvan rá a felhatalmazása, ezért nem kell hozzá közgyűlés.
Biztosan nem speki, és nagyon remélem, hogy nem árfolyamkarbantartás. Egyszerűen veszik a maradék megvehető részvényt, de már nem gond, hogy emelkedő áron, mert olcsón többet nem kapni. Meg aztán egyszer ki is kell majd szállni, azt meg ugye jó volna sokkal magasabban. Karbantartás majd akkor lesz, amikor a tényezők adagolják kifelé a csomagküldőknek a részvényt. Magas áron nem könnyű ekkora mennyiséget elpasszolni, ennél csak a béka feneke alatt megvenni volt nehezebb. De ez a jelek szerint már sikerült.
Szerinted, mitől indult meg? Csak speki vagy végre elkezdték az árfolyamkarbantartást?
Vadászka viszont tőkeáttételes shortban van a piacokon, ha jól tudon hetek óta... Aggodom.
Mummy hónap elején megjósolta oti 5K-t erre a hónapra, bejött neki))))
Persze!
Majd jönnek az 5200 Ft-os Otival...
Kiváncsi vagyok Mummy vagy a Vadászkám előkerül e...
még három ilyen vagy ilyenebb nap és teljesen rendben lesz a lelki világom...:-))
:))))))....124...
mond meg h hova menjek h láthas..és élvezhes:))))
bocsánat de ezt nem hagyhatam ki...
Esetleg ha helyet cserélnél a bögrével, látszódna belőled valami. :-))
Nem hiszem el, megvan a felfügg.!!!
az életben jóbb vagyok:)))))))
hu már megint az egom:)