Vona volt MLM funkcionárius, ha jól tudom.
Azóta mindent 5 pontba szed ...
Vona volt MLM funkcionárius, ha jól tudom.
Azóta mindent 5 pontba szed ...
Megnyugodhatunk, itt nem zajlik kormányzati propaganda, hiszen nincs a felsoroltak között:
Hát ez nem volt egy magas színvonalú diskurzus, kb. olyan színvonalon ment, mint ahol a magyar demokrácia is zajlik.
Inkább mellébeszélés, Navracsics alulteljesített.
Kb. minden komolyabb kérdést egyből visszadobott, ő ezzel nem foglalkozik, ő ezt nem tudja blablabla ...
Egyetlen húzós témában sem volt beszélgető partner.
A fejlesztés politika kapcsán érdekelnének a részletek, pontosan milyen területen túlsúlyos Budapest még mindig? Minek a fejlesztése? Nekem csupán az új lakásépítések szúrnak szemet ...
(A magyar demokrácia állapotáról többet elmond az a cikk, amit Ibiza linkelt korábban azzal kapcsolatban, hogy a középosztály úgy fejlődik, hogy közben totálisan érdektelen a közügyekkel kapcsolatban ...
vicces, amikor nerről kérdezik, akkor egyik politikus sem tudja, hogy mi az a ner? :)))
ettől függetlenül, úgy látszik, hogy leszállt a magas lóról, így a választások környékén.. tök normálisan válaszolt a kérdésekre..
kicsit korábban hihetőbb lett volna. Nálam csak 51%
választás előtt 10 nappal, a rtl, meg a 24.hu biztosítja az embereknek az energia ár sokkot... nem a 888, nem az origo, és nem is tv2, hanem az ellenzéki média... :)
https://24.hu/elet-stilus/2022/03/24/valko-eszter-...
A pénztárcájukon érzik, mert olyan az infláció, ami 1977 óta nem volt itt Hollandiában. Csak annyit mondok, két héttel ezelőtt egy nagy dobozos vaj 3,5 euró volt, most 4,5
– mesélte az egykori műsorvezető, akik jelenleg egy 100 négyzetméteres lakásban élnek, aminek fenntartási költségeit most jobban lehet érezni.
Tavaly télen 150 eurót fizettünk a gázért, most pedig 650-et. A gázért dolgozunk, ami elképesztő. Mikor megkaptuk a számlát, nem hittem a szememnek, azt hittem, tévedés.
"Az oroszoknak annyiból igazuk volt, hogy ukrán nép eddig nem volt. Most születik egy európai nép, és úgy tűnik, Európa így is reagál rá" – utalva ezzel az ukránok kitartó küzdelmére az oroszok ellen. Mérő szerint az új, születőben lévő szláv nép akár még a lengyeleknél is európaibb ország lehet.
Hááát nem. Ukránok nem európaiak, és soha nem is lesznek azok, ahogy az orosz vagy a szerb sem. Szlávok, ennek minden értelmével.
durvák, faragatlanok, erőszakosak és önzőek. Nincs bennük gesztus, ha előnye vagy joga van akkor ebből nem enged. Nem véletlenül tanittatják nyugaton a gyerekeiket, ők is látják ezt, azt akarják a gyerek már ne ilyen legyen.
https://index.hu/belfold/2022/03/19/merolaszlo-ell...
"Mérő szerint a választás most is főleg azon fog eldőlni, hogy hányan lesznek azok, akik
az ellenzék hülyeségét hallva azt mondják, hogy akkor inkább a Fidesz.
Mérő Márki-Zay Pétert államférfinak tartja, ugyanakkor szerinte a jelenlegi választási időszakban – matematikai szempontból – a közepes kockázatoknál éri meg a leginkább maradni. Véleménye szerint egyik oldal sem vállalt nagyobb kockázatokat. "