Nyugodj meg Inflexió, nem ér annyit a dolog, hogy felbosszantsd magad.:-))
Nyugodj meg Inflexió, nem ér annyit a dolog, hogy felbosszantsd magad.:-))
lehet hogy hülyeséget kérdezek, de
nálatok a petiben be van árazva portfolió egyszerűben a fila?
nálam nulla ft
lehet hogy nem is lesz bázisár, és ott nyit ahol akar?????
ne le, hanem be.... szilvia
A pénzügyi veszteség valamiből összejött, csak nem a phyl szórásból?
Nekem nem elég. Egyrészt, mert kötelező tartalmi elem, másrészt mert a nyáron a cég fele megfordult a tőzsdén, anélkül, hogy bárki jelentett volna. Tudni kell, hogy a legutolsó bejelentés szerint a meghatározó tulajdonos a Phylaxia. Ezzel a sumákkal most azt tették nyilvánvalóvá, hogy valóban szándékosan titkolják a tulajdonosi változásokat.
Egyébként ez általánosságban is el kéne gondolkodtassa azokat, akik az ilyen kis cégek bejelentett tulajdonosi szerkezete alapján vonnak le következtetéseket a közkézhányadra vonatkozóan. Jellemzően az a legnagyobb hazugság a jelentésben. Ha meg nem hazugság, akkor nem is érdekes a cég, mert az azt jelenti, hogy a nehézfiúk nem foglalkoznak vele. :-)
Nem tisztségviselők, kivéve Steinert, ez is elég, mint üzenet
Na, nekem megvolt mára is a nagy röhögés. Mit "felejtettek" ki ezek a drága pofák a gyorsjelentésből? Na mit? Hát az 5 százaléknál nagyobb tulajdonosok felsorolását. Zotya, nem nyomnád fel őket a PSZÁF-nál, vagy legalább a BÉT-nél? Ha már úgyis lendületben vagy. :-)
:-) titkos a Ceva itéletig.
:o)
Akkor nyomassad azt a jelentést!
Vagy legépeljem? :-))))
Az Én cégem is nyereséges kincsem! :-)
KEG féléves a BÉT-en:
http://www.bet.hu/newkibdata/102625507/KEG_Nyrt_2009.I._felevesjel.pdf
Plusszos!!! :-)
Bizzunk Mészéros doki zsenialitásába Katikám, nagy vidámság lesz itt a héten.
ők is a mi pénzünkre vigyáznak?
He-he nem merik a kicsiket a equitasnál a vájuhoz engedni Kata. :-)
Nem a részesedés a lényeg hanem a HIT !!!!!! :-)
Ja tényleg, köszi:-))))) Ez nem az első eset, hogy így írom le.
helyesen NBM))))
Ugyan nem nekem címezted a kérdést, de szerintem nem a mennyiség számít, hanem a kitartás, a phy alapos ismerete, és természetesn a cég iránti elközelezettség. Ez a lúzer krém, mint például én. A győztes krém mint MNB, kisherceg és azok, akik 1 hét alatt kerestek annyi pénzt a phyvel amennyit én 2 és fél év alatt elbuktam. :-)
Egyébként mekkora részesedéssel lehet benevezni a krémbe?
Vagy akár egy SAKK játszmánál.
Intelligencia kérdése.