Csak a pontosság kedvéért. Feltételezel egy KP-s phy tőkeemelést 400Ft-os phy árfolyamon?
Csak a pontosság kedvéért. Feltételezel egy KP-s phy tőkeemelést 400Ft-os phy árfolyamon?
Szevasztok krém
Szerintetek a KEGel, el himi-humizzák a féléves plusszt, és ha igen, akkor lesz még töltény a story etetésére
üdv a kitartóaknak
Zsosz
Én is erre gondolok...
Nem lehet, hogy lesz egy kis Phy-KEG cserebere? Nekem ez a nagy KEG öntés úgy tűnik, mint egy előrehozott tőkeemelés. Phy most eladja a KEG részvényeket kp-ért, aztán később majd visszakapja őket új kibocsátású Phy részvényekért cserébe. Volt itt szó amúgy is egy névérték dupláján történő tőkeemelésről, lehet 1:1 cserélni KEG-et. Így az is értelmet nyerne, miért lett 200 forint a névérték.
Jó kezekben vannak a részvények E65. Pihenjen, lazítson élvezze a nyarat.
Tisztelt " Rejtő" úr.
Nehéz napok következnek számomra.
Már első nap érzem az elvonási tüneteket a Phyl miatt.
Tudom,hogy üres a könyve mégis időnként meg KELL néznem. :-)
A Keg-et Johnyka mivel senki nem vesz bele (Rapistán kivül) néha dtradén kivül, akár névértékig is lenyomhatják adó kimélési célból.
A cég a benfentesek kezében van, egy húzással akár 5 ezer Ft is lehet az ár. Zsebben marad a lé. De miért érdekel, azt mondtad nem jó a cég piaca?
A KEG-ről tudsz valamit Jenő!
Meddig nyomják le?
Mert most nagyon úgy tűnik, hogy 400 Ft-ig meg sem áll!
2 Phyl 1 KEG:-)))))
ez a nagy reménykedések topicja :-)régen nagy phyles voltam ,még a tárgyalásokra is elmentem,de elég akkor ránézni ,mikor indul a műsor..
én nem gondolom, de nem értek hozzá :)
legyen szerencsétek és köszi a választ!
Te azért nagy phyl speki vagy.. mi várható szerinted? mert tippeket most nem látok?!
nem azért mert lépni akarok, csak megfigyelésből kiváncsi vagyok, hogy mi várható a napokban
Az embereknek a fejében teljesen mindegy, hogy mi van. Fontosabb, hogy a "buxában" mi van...
Kemény világ ez.
és ez miért jó?
az emberben benne lesz, hogy ez volt 7FTis, és van tér lefele megint?
bocsi ha hülyeséget írtam.. nem ismerem a papírt, illetve ezen akció menetét sem.
nyolcadolják a phylt, 200ft lesz a névértéke,és ennek a technikai kivitelezéséhez kell ennyi idő.
Miért lenne nagy emelkedés?
Talán azért mert egy Kb 100 %-os emelkedés után 14Ft-on stabilizálni lehetett 30m db részvény összegyűjtésével.
Ez nem azt jelenti, hogy a következö presszing a kicsikre 28*FT-on lesz 30m db részvénnyel...
*régi névértéken értve.