Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#104747 Hathor Előzmény: #104732

Szép napokat!

Miért függesztették fel a phyl papírokat? Olyan jó hírt közölnek majd, hogy elszállhat az ára vagy mi van? annyir nem figyelem a papírt, csak láttam, hogy sokan ide tolták a zsét, hogy itt lesz nagy emelkedés..

#104732 Keg Jenő Előzmény: #104731

:-)) mámoros napok voltak, úgy adtam-vettem a "PANELEKET", hogy a vevőnek csak az ügyvédje látta. :-)) A következő felívelés nagyobb lesz Magyarországon...

#104731 mobilizmo Előzmény: #104562

A legjobb az volt,amikor air 314 óránként beírt,hogy melyik cég mennyit vett és adott el.:)

Nem bánnám,ha itt is megjelenne egy hasonmása. Az már jó jel lenne.

De ennyit a fotexről,ne offoljunk.

2hete bent voltam 15ön e…

#104717 Ibiza

2hete bent voltam 15ön eladáson a kutyának sem kellett.. eladtam ma 14en..13on vettem volt rajta egy kis zseton.. speki papírból ennyi elég

2ft elmozdulás már kiakasztotta a papírt ezért splitelik.. nagyobb range lesz benne..

#104562 Keg Jenő Előzmény: #104554

Emlékszem arra amikor az "Egonnal" a fotex csártokat hasonlítgattátok a nikkeivel reggelente. :-))

#104533 mobilizmo Előzmény: #104446

Jó hogy szóba hoztad a Fotexet,főleg az újak kedvéért.Mi 100Ft körül,amikor elkezdted "sztárolni" a papírt,még sokkal cifrábbakat mondtunk rólad a haverjaimmal,mint a mostani károgók.285Ft-nál elkezdtünk vakarózni,hogy talán mégis venni kellene.Utána már szép emlékek vannak róla. Mégis a legnagyobb tanulsága az volt a dolognak,hogy nem kell ki-be pattogni ész nélkül,meg hogy nem kell túl korán kiszállni. /amit persze nem könnyű megtanulni/Jó lecke volt ez a papír mindenféle szempontból.

#104448 Keg Jenő Előzmény: #104447

Láthatta, ha van hozzá minimális érzékem hogy a záróban nagybüfi vett, sok kis gyökérkr adott...

Mi ez, ha nem a szép jövő záloga. Negyedelés előtt kis gyökszik vettek, nagy fiúk adtak

#104447 Robag Előzmény: #104446

Szóval azt mondod, jó lesz ez majd nyugdíjnak? :)

Ez az idősík kissé csúszós mostanában... :)

#104446 Keg Jenő Előzmény: #104440

Hát jó hírem van mester. A fotex is kb ennyit volt stresszelve... A lényeg nem az idő faktor, hanem a haszonnak lényegesen nagyobbnak kell a végén lenni mint a kockázat mentes hozam lett volna pl egy betét- kötvény konstrukciónál hasonló idősíkon mérve.

#104440 Inflexio Előzmény: #104418

Felküldi az egy szuszra, nincs abban hiba. A zászlólengést már sokkal nehezebb belőni, hogy mennyi idő múlva lesz. Hacsak nem leng már most.

#104418 Keg Jenő Előzmény: #104297

Johny, kibonthatod a "pezsgőt"...

Inflexió majd beírja neked, hogy a portugál koma mennyi idő alatt szokott egy részvényt 112-ről 200 fölé küldeni, ha leng a zászló. Eco csártot vegyétek elő a szünetben fiúk.

Elnézést kérek a mai lelki gyakorlatért, de teher alatt nő a pálma... Az erősek megmaradnak, a gyengék elhullanak. stb Jó pihenést a krémnek + Khercegnek is.

112 a bázisár

#104382 bajkusz

Hát ezt is megtudtuk.. egy doji a végére.

Szép estét mindenkinek!

#104347 Elcamino65 Előzmény: #104320

Nem bánnám ha eladná a Phyl a KEG részvényeket 800ft-os áron majd lenne

tőkeemelés 400ft-on és ott jegyezne ! :-)