Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: elemzés

#105294 tthhqq Előzmény: #105287

Annak nem lenne értelme, ha nem lenne meg és azért függesztették volna fel, mert a piac idáig is azt árazta, hogy nincs meg.

A közleményekben is azt írogatták, hogy az idő múlásával egyre valószínűtlenebb, hogy meglesz.

De ha mégis ez lenne, akkor nem számítok nagy esésre.

Re: .

#99830 hAliG Előzmény: #99735

Ha én lennék a tulajok egyike, és Gyergyó nem jönne össze, tuti, hogy tartanám az árfolyamot.. és csipegetném fel 2900(?) környékén.

Ha hagyják beesni, akkor az eddigi erőfeszítéseknek annyi (szvsz).

Szerk: "nagyon" alacsony áron (2750 alatt) még jobban elképzelhető, sőt akkor lehet, hogy az alapkezelők is beállnának még (?).

#99735 BudFox Előzmény: #99718

szerinted az elképzelhető hogy "nagyon" alacsony áron a két nagytulaj belecsippent a saját részvényébe ?

#99718 hAliG Előzmény: #99597

Igen, így van.

Az RFV áll mindent, a megtakarítás egy részét cserébe X éven át a Megrendelő kifizeti neki. RFV így jut pénzéhez, a Megrendelő is az elejétől már érez egy bizonyos megtakarítást.

Ezzel mindenki jól jár.

Csak megy az egymás gyilkolászása Gyergyón (politikai) és emiatt fog meghiúsulni az egész :(((

Szerintem ha ez lesz, akkor már csak jövő éven lehet belőle valami... Más nagyobb projektről nem volt hír eddig, ebből is arra következtetek, hogy az idén már "semmi sem" lesz.

A rv-ek árfolyamára vetítve ez stagnálást jelenthet :S

#99673 BudFox Előzmény: #99670

én a magam részéről nagy esésekkor veszek majd...kicsi a közkéz..nagyon nem fog lemenni ez sehova.

#99672 BudFox Előzmény: #99330

Matgab - minthogy mindeketten a maximumon 3616 on vettünk bele...most már nem megy fel jó darabig :D mi ketten erősítjük a faktort mégjobban :-))

#99670 matgab Előzmény: #99597

biztos kevés volt a zsebbe vissza lé...

Miért nem ültettek egy megbízható liberálist a tanácsba??

#99597 Robag Előzmény: #99587

Nem látom át teljesen a projektet, de én úgy értelmeztem a dolgot, hogy alapvetően az RFV állná a beruházást. Az ehhez szükséges hitelhez pedig épp a jegyzésből szedte össze az önrészt.

Akkor viszont igazán nem értem a gyergyóiak fanyalgását.

#99587 hAliG Előzmény: #99582

Hát igen, ilyenkor meggondolják a cégek mire adnak ki pénzt..

A sztori itt a Gyergyói projektben lenne, de a tegnapi hír, hogy halasztják a döntést, szerintem megmutatta, hogy abból már nem lesz semmi :S Nincs rá (nem lesz rá) idő az éven a fűtési szezonig!

#99582 Mercurius Előzmény: #96427

"A másik a világítás korszerűsítés, abban is van fantázia, el is kezdték ez irányú előkészületeket"

Nemrég beszéltem egy sráccal, aki az RFV-vel is kapcsolatban volt, de amúgy ipari energiatakarékossággal foglalkozó cégnél dolgozik. Azt gondolná az ember, a válságban a spórolás ésszerű dolog lenne, de ahhoz be is kell előbbruházni, arra meg nincs pénz most. Alig van megrendelésük a válság előtthöz képest.

(RFV-hez nem értek egyáltalán...)

#99403 hAliG Előzmény: #99393

Nagyon gondolkozom, hogy eladom a részvényeket és várok inkább... (főleg, hogy a "nagy Gyergyó projekt"-ről negatív hírek jönnek - kifutnak lassan az időből)