Johny!
Ahogy most lenyomták 8Ft-ig az új névértéken is megtehetik. Az viszont már csúnya lenne. Ott pedig szépen felvásárolják és kivezetik simán meg lehet tenni.
Johny!
Ahogy most lenyomták 8Ft-ig az új névértéken is megtehetik. Az viszont már csúnya lenne. Ott pedig szépen felvásárolják és kivezetik simán meg lehet tenni.
Akkor így jártam.. miért voltam olyan balf@sz, hogy nem adtam el 15%-os bukóval 14-ért.
De jelenleg más terveim vannak. Csak olyan pénzt tettem be a tőzsdére, amit ha elbukok sem megyek a Dunának. Persze jobban örülnék, ha minden hónapban megduplázódna...
"Külföldön minket tolvaj népként tartanak számon!"
minket meg nem..érdekes
Magyarországon vagyunk, mégis mit vársz az emberektől?!
Külföldön minket tolvaj népként tartanak számon!
"...Ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is..."
Sajnos ez van!
De ennek a mai napnak még lehet érdekes vége is...
OK Johny :-)
Útálom, aki azt mondja, hogy miattad vettem vagy adtam el.
Ez felnőtt emberek felnőtt döntése kell, hogy legyen.
Persze mindenki megpróbál a lehető legjobban tájékozódni, hiszen az egész tőzsde végülis erről szól az információkról. Na meg pénzről. :-)
Aki nem tudja a döntései következményeit viselni az kerülje el a tőzsdét szerintem.
Én vállalom, hogy kapzsi módon beleugrottam és beleragadtam, mint a kismajom a mocsárba. De most nem fickándozok, mert elmerülnék, inkább várok. :-)
Rám ne hallgass, Én csak egy kis játékos vagyok...
Csak egy panel ára van benne:-)))
Hívő lélek vagyok. :-)
Mondjuk Hozzád képest töredék ideje, töredék buktával (és valószinüleg töredék pakkal) figyelek. De érdekes és szórakoztató a dolog.
Csalhatatlan érzékkel találtam kezdőként a BÉT egyik legspekulatívabb szivatós papírjára.
Ez végülis egyfajta tehetség :-)
Abban azért bízom, hogy őszre lesz itt valami... az évek az nagyon pesszimista verzió.
Ugye Jenő Úr?
Pár év éven belül valószínű. Üdv a táborban. Én is azt mondtam, hogy most már kivárom és 2 és fél év után 55%-os bukóban ülök. Tudom ez most nem íg lesz, most minden más. A cég szuper. Na mindegy.
679k eladó 14-en. Biztos, hogy ez jó lesz így?
Minden esetre megtartom, mert már igazán érdekel, hogy mi lesz ebből, és remélem, hogy igazuk lesz Johny és Jenő uraknak. :-)
"...és megkapod a felit az ötven-százdollárnak... Könyörgöm, ne mondd, hogy ezer! - sírta összetett kézzel. - Ti mind bolondokvagytok..."
Könyörgöm kedves Sztrovacsek, ne mondjon ilyen nagy számot, mondja azt, hogy 8 Ft-tal felmegy az árfolyam olyat még elhiszek
közben a KEG meg 800 ft.... mire visszajön a phyl, addigra az beesik 400-ig.
az más :)
névérték 8szorozás után lehetséges :)
azért azt értékelem, hogy csak ebben a topikban örülnek az esésne a longosok :)