Regisztráció Elfelejtett jelszó

PETI

Re: nincs cím

#102649 balacy Előzmény: #102614

Van egy olyan pont, hogy díjaink, aott van egy pdf letöltési lehetőség abban van a letéti díjak.

Amúgy nincs rejtett költség.

nagyon kicsinek tünik a díjak közti eltérés, de egy éves szinten lefuthatott teszten már látni. A teszt nem kifejezetten DT, mert 30perces gyertákat vesz alapnak.

0,15 díj 116,87%

0,2 díj 104,67%

0,25 díj 93.13%

0,4% díj 62,29%

#102625 Amatoregy Előzmény: #102614

csak meg kérdezem. Milyen nem dematerizált értékpapírod van? (A letétkezelés miatt kérdezem.)

Ügyfélfogadás: Legalább kikerülöd a csúcsforgalmat..

Egyébként még számtalan díj lehet. Pl.: SMSbroker, ekkor ha elért egy árat kapsz egy sms-t.

#102614 zeeh_ Előzmény: #101002

Kezdem elveszíteni a fonalat, mert lépésről-lépésre derülnek ki a fizetendő díjak.

Ebroki vs. PETI

Ebroki:

Számlavezetés: 330/hó

Real-time: 2500/hó, amiből 1000 letőzsdézhető

Ajánlatok módosítása: 50

Eladás/vétel: 0,4%, min. 150

Day-trade: 0,2%

Átutalás bankszámlára (esetemben ez ingyenes, mivel a CIB-nél van)

Letéti őrzés és letétkezelés éves díja (esedékes negyedévente): Hazai értékpapír : 0,045% (magánszemélyeknél minimum 600 Ft / negyedév

PETI:

Számlavezetés: ingyenes

Real-time: 2400/hó

Ajánlatok módosítása: ingyenes

Eladás/vétel: normál ajánlatok esetében 0,25%, min. 150 Ft.

Day-trade: 0,15%, min. 150 Ft

Átutalás ügyfélszámla terhére: 0.02%, min, 150 Ft, max. 10 000Ft

Letéti őrzés és letétkezelés éves díja mennyi?

Illetve van-e még valamilyen fizetendő díj és az mennyi?

Köszi a segítséget előre is!

Most nézem, KBC ügyfélfogadási idő 9-16-ig, pénteken 15-ig. Hol élnek ezek? A token miatt ott kellene majd megnyitni...

KBC token: Azt írták, ki…

#99863 zeeh_

KBC token: Azt írták, kizárólag a 1051 Budapest, Roosevelt tér 7-8 szám alatt lehet egyelőre kérni és ingyenes.

Nálam sem lenne állandóan nagyobb lóvé rajta, így jó pár alkalommal kellene majd utalgatni.

http://online.kbcequitas.hu/penzforgalmi_megbizasok

1 misinél egy átutalás elvileg 0.02%, azaz 200 Ft, az nem annyira vészes.

De ez az előbb leírt Ebroki biztonsági hiány nekem qrvára nem tetszik, a megbízhatatlan rendszerrel együtt. (Állításuk szerint ezen is fejlesztenek.)

Elvileg már csak max. 4 hónapot kellene kibírni a tokenig, ha igaz marad az őszi bevezetés...

#99848 balacy Előzmény: #99837

Igen ezt meg fogják oldani (van cib-es elérésem is), de maga az, hogy így ment és megy most is, az elég érdekes dolog.

#99844 balacy Előzmény: #99833

0,02% a honlapjuk szerint. Nem ez sok, hanem az, hogy telefonon kell kérni. Én tőzsdézek olyan pénzzel is, ami csak pár napig parkol a számlámon, erre a equitas alkalmatlan.

#99837 zeeh_ Előzmény: #99833

Amit én hiányolok az Ebrokiból részben a biztonság (keylogger programok elleni védelem hiánya)

KBC-nél már van lehetőség tokenre, PF-nél egyedi jelszó jön SMS-ben. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de azért ez is lényeges szempont, nehogy egy nap arra ébredjek, hogy valaki eladta a pakkom.

Bár, írták a CIB-től, hogy várhatóan ősszel már az Ebrokihoz is lesz token.

#99833 zeeh_ Előzmény: #99701

Ott van jelenleg, ebben mondjuk van valami.

PETI-ből egyébként mennyiért lehet átutalni CIB-es számlára a zsetont? Már ha egyáltalán van ott erre mód. Erről semmit nem találtam a KBC oldalán, pedig lényeges szempont lehet.

#99701 balacy Előzmény: #99190

Nem a CIB-et védem, de ott az az előny, hogyha van ott egyéb számlád a két számla közt gyors és ingyenes az átvezetés.

#99284 Chaby Előzmény: #99207

Érdemes online regisztrációval kezdeni.

Legalábbis én így csináltam. Aztán irány Szolnokon K&H fiók.

Kb. 5 perc alatt kész volt minden. Mire hazaértem (kb. 1 óra) már aktív volt a számla.

Kellemesen csalódtam :)

#99196 zeeh_ Előzmény: #99194

Köszi! Ez valami szuper titkos info lehet, mert nem akar rá válaszolni az ürge. Na, írok neki még egyszer. :)

Váltok PETI-re. Kérdése…

#99190 zeeh_

Váltok PETI-re.

Kérdésem, hogy ezt bármely K&H fiókban meg lehet nyitni vagy csak a 1051 Budapest, Roosevelt tér 7-8. cím alatt?

Megnéztem az CIB, PF, KBC kondíciókat, toronymagasan a KBC a legvonzóbb. Csak tudnám, mire fel kér a Cib havi 330-at a semmire, mikor ez máshol ingyenes...