Vagy lehet tovább venni viszonylag kis árelmozdulással...
A másik oldalát se felejtsd el a dolognak!!!
Vagy lehet tovább venni viszonylag kis árelmozdulással...
A másik oldalát se felejtsd el a dolognak!!!
3 millió papírod van Janő Bá?:-)))))))))
A másik verzió, hogy sosem éri el és lehet hová önteni viszonylag kis árelmozdulást előidézve.
(Ez is lehet egy opció, többek között ezért váltam meg tőle, de résen leszek) :-)
Jenő bá!
Nagytulajt, hogyan lehet kinyomni???
Ebben a témában nem vagyok járatos???
Az EWT-nek szerintem még megvan a 23 millió papaírja, plussz a Zöld páhinak a 8 millliója, BM.nek is van még vagy 15 millió, steirenek 6,5, Mórének 5,5, plussz a GR papaír 11-12 millió, illetve Gondáéknak is van még vagy 6 millió!
Nálunk van még fórumosoknál legalább 15-20 millió., meg a Kovácsnál 40 millió!
Ennyiről gondolom, hogy megvan még...
Vélemény???
Igen Kherceg, 1Ft 3 millió Ft.
A piac fizeti, most már pár hónapja... :-)
persze, mert otthagytuk az ottaniakat... :) dragon és haverjai nem is várnak mást, csak az esést.... :)
csak amiatt vagyok kicsit szomorú, hogy a névértéket nem a 25 ft-os papír érte el.... mostanában az az érzésem, a 200 ft elérése viszonylag sokáig fog tartani... október előtt nem számítok rá.... túl szép lenne, ha pikk-pakk 200-on lenne.... bár egy kollégámmal fogadtunk, ha szeptemberben 300 ft lesz, akkor bevállalja a tandemugrást :))))
:-))))
Már vártam a LOKI-val kapcsolatos reakciódat!
Szima Úr nem egy hülye ember, nem ellnesége a saját pénzének!
Itt most a LOKI évekre megalapozhatja a pozicióját, és a hírnevét is!
Milliárdokról van szó mostmár, ami ugye a magyar fociban nem kis pénz!
Szívesen kimennék a Puskába egy LOKI-Bayern, vagy LOKI-Real meccsre!
Abszolút reálisak az esélyek a Szófiával szemben, főleg úgy, hogy ha jól tudom, akkor a bulgár bajnok még gyengült is az elnúlt héten...
ha ezért nem kapsz fizetést, tényleg betege lettél a papírnak
Zotyika!
A másik fórumon 10-ből 9-en esést várnak (az az 1 is csak Elci), ez nagyon jó arány, mindig az ellenkezője történik:-))))
Piacról képtelenség tételt venni, egy csíkra szétszednék a lemaradók. Nagytulajt kell kinyomni.
Off. Nagyon komoly erősítés történt a Debrecennél Johny, az új spillerek remek játékosok.
A Fecesin a Mi kutyánk kölyke Újpestről! Ász tipus.
Ja, kb. 1000K-t:-))))
nahát, lassan 3 millió vevő az utolsó előtti napon 14 ft-on.. pedig ma is "öntöttek" pár 100k-t... :)))
Ha október környékén a rendkívüli közgyűlésen tényleg át akarják venni az irányítást, akkor még bizony kell papírt venni a tényezőknek, mert szerintem nincs elegendő még a birtokukban!
Jó móka lesz az a Közgyüli, az biztos, kár lenne kihagyni...
Lesz jelentés a felfüggesztés alatt, vagy csak utánna?
Nekem ebből az jön le, hogy robbanni fog az árfolyam Johny.
Lehet, hogy csak 3-4 fő fog keresni vele, de ez normális a tőzsdén...
Nekem is ez jött ki: 2009.07.10- től ma 14 óráig 27.172.520 db cserélt gazdát összesen.
Tehát jócskán hiányzik még a 36m db-hoz.
OK Johny, csak vicceltem :-)
Bár biztosan lehetett benne valami, amit írtál, mert azóta lehiggadt a PF-n is Yahoo.
Nekem ennyi bőven elég infó :-)
Viszont 2009.07.01 óta több, mint 60 millió darab phyl cserélt gazdát 13-15 között!
2009.07.10-2009.08.11 között a mai napi eladásokat is beleértve kb. 28 millió darab cserélt gazdát 13-15 között!!!
Bajkusz!
Yahoo már kb. 2-2,5 éve fórumozik a phylaxiában, tényleg van papírja, és tényleg be van ragadva 2X forintról, ezért írtam neki privátben, hogy nyugi van, és ne adja a lovat Dragonnak és társainak a másik fórumon, mert felesleges!
Nincsenek bizalmas infóink csak olyanok, aminek utánna jártunk, vagy pont tettünk érte valamit!
Türelem!
Egyébként Gondolkozom rajta, hogy eladok néhány 10K phylt, hogy legyen egy kevés pénzem a Hatit shortolni, mert szerintem a fák nem nőnek az égig...
De a holnap végét még megvárom...
Több volt!
Kb. 44 millió volt 13-15 között!
De mindjárt megnézem pontosan!