Egy unatkozó íródista kiszámolhatná Tomi bácsinak, hogy az utóbbi 1 hónapban forgott e 36m db 13-14Ft-on.
Egy unatkozó íródista kiszámolhatná Tomi bácsinak, hogy az utóbbi 1 hónapban forgott e 36m db 13-14Ft-on.
Johny, ha csak ezen múlik, hogy bizalmas információkhoz juthassak mindjárt én is kiborulok és hisztizek (van kitől tanulnom, az ikreim profik benne :-))
Bár igaz én se Krém nem vagyok sem nem ülök benne 2,5 éve, de minden érdekel, ami PHYL...
Látszik, hogy nem vagy képben!
Az, hogy valamit vezetnek, vagy írányítanak az két különböző dolog!
A Phylaxiát nem ugyanazok vezetik, mint eddig, hanem mások irányítják!
Ez egy szar cég volt 2,5 évvel ezelőtt, csődbe mentek volna, ha..., de nem mentek!
Sajnos rosszkor vettél bele, feltételezem, hogy full tőkével!
Hiba volt!
De, ha ezt túléled anyagilag, akkor egy igen komoly tapasztalattal fogsz gazdagodni, a "saját károdból" adódóan! Ez sokaknak nem adatik meg, mert mire a tapasztalatot összegyűjtik, addigra elveszítettek mindent...
Ha kibírtad a 6 Ft-ot, akkor bírd ki ennek a 2,5 szeresét is, majd ezután bírd ki a névértéket is, és amit a legnehezebb lesz, bírd ki a nyerődet is!!!
Vedd észre, hogy szopatják a népet 14 Ft-on is!!!
Ha pedig más papírban jobban hiszel, ne legyél bátortalan cseréld le...
Sok szerencsét!
U.I.: Amit pedig privátban írtam az nem vicc, hanem komoly dolog, és természetesen még bizalmas...
Jó kezekbe mennek át a kis sutyik papírjai. :-)
Már Vadász is látja a fényt... :-)
Szia JK,
Nem sírok mint egy fürdős k.... Leírtam a tényeket és az eddigi tapasztalataimat a céggel kapcsolatban. Ezeket Te sem tudod megcáfolni! A tények makacs dolgok. Azt, hogy emelkedni fog vagy esni nem kezdtem el jósolgatni, mert úgy is az lesz ami lesz. Nem érdekel, hogy dragon szerint esni fog és az sem, hogy szerinted emelkedni.
Egyébként nem adtam el. Végig ültem majdnem 2 és fél évet benne. Még kettőt kibírok. Elég nagy bukóban ülök, hogy most már kivárjam a végét. A probléma az, hogy eddig semmit nem mutattak fel és amíg ugyan azok az emberek "vezetik" a céget nem sokat várhat az ember. TP és igéretei...
Nincs neki szerintem, azokra játszik akik már nem hisznek a "profiknak.
Add el yahoo, arra vár mindenki...
Sírsz a másik fórumon, mint egy fürdős k....
Ha nem látsz a szemedtől, akkor inkább hagyd a pics.... az egész tőzsdét...
Nem tűnt fel, hogy az elmúlt 1,5 hónapban mindent megvettek 13-14 Ft-on?
3 hete pedig 14 Ft-on vesznek meg mindent!
Ha ki akarnának tömni, akkor nem 3 millió darab papírral támasztanának 13 Ft-on, hanem legalább 15 millióval!
Azt, hogy most sokan eladják, mert ekkora bullban, ami most van nem akarják rohasztani a pénzüket 2 hétig, azt megértem, de amit Te és még néhány szerencselovag a másikon műveltek már hetek óta azt viszont nem!
Az is tűnjön már fel, hogy eltűnt az "összes" felbeszélő a fórumról!
Minek legyünk ott? Teret kell adni Dragon és a többiek ténykedésének is, mert így senki nem fogja elhinni, hogy a phyalaxia a bull vége után meg fog indulni, mint ahogy szerintem a másik "szemét", a Humet is!
Mindig ez a két papír az utolsó!
Türelem! vagy add el 14 Ft-on, ahogy a többiek tették!
Nem akartam hogy a pénzem álljon benne 2 hétig.
Ha lesz vmi egetverő jó hír majd veszek piacin (15-ön)
Köszönöm a reggeli vevőnek!
Én az "alte handler-t" használnám.
Nagyon jól viselkedik a papír.
Elszáll.
Hány %-ot emelkedett tegnap a Phylaxia a tőzsdén?
Steiner úré nem, eladott 500k-t, ismét....