nincs, kiszálltam
nincs, kiszálltam
Legalább indulhatunk fel Kherceg holnap. 8-on is eladott a a nagy rally előtt.
A Phylaxia bejelentette, hogy Dr. Steier József, a társaság felügyelő bizottságának tagja a mai napon értesítette a társaságot arról, hogy 2009. augusztus 03. és 2009. augusztus 07. között a Hungária Értékpapír Zrt-n keresztül tőzsdei forgalomban 15 Ft/db átlagáron összesen 500,000 db Phylaxia részvényt értékesített. Ennek következtében a menedzser részvényeinek darabszáma 6,500,000 darabra csökkent.
A könyv semmit nem jelent Kata. Jön egy telefon aztán üres a könyv. (Stockyard üzenetedet olvasd el...)
16 felett. De ehhez nem kell különösebb jós tehetség, látszik a ticker ritmusából. Egy brókernek van 36 millió db vételi utasítása.3 adna neki 17 ért. Ez bull.
Meglátjuk, hogy lépünk-e kétszer ugyanabba a folyóba.
Minden esetre 15-ön zárt, úgyhogy pánikeladások nem indultak éppen :-)
Már csak 2 nap...
12.-i zárótipp?
Nagyon jókor jött, 8Ft-os eladása is nagy rally-t indított. Okos pasas. Visszavesszi majd feljebb, ha indulunk. (más nevén)
Átlagárat írtak, lehet, hogy 14,51-en adta el :-)
Jenő Úr kommentjére volnék kíváncsi. Ez a bejelentés nem a legjobbkor jött :-(
Nem is volt akkora forgalom 15-ön, hogy el tudja adni 15-ért.
csak idő kérdése :))...............
Ha félti a pénzét minek szállt be a tőzsdébe...
300Ft felett simán kifog tudni szállni, ha kibirja a nyomást.
Köszönöm a választ. Esetleg valaki a régiek közül is? Mit gondoltok?
Hello!
Biztosan kapsz szakértő tanácsokat itt, én nem vagyok egy tőzsdeguru és még csak két hónapja "ismerem" a céget, de józan paraszti ésszel gondolkodva most eladnod két év után nem lenne túl bölcs döntés.
14-ért tudnád most eladni, mert gondolom nem állnál be 345. ajánlatnak 15-re 8,5 millió darab mögé.
Ezt a két hetet már érdemes kivárnod, a mostani szintet szerintem megkapod a névérték rendezés után is, de van esély jobb árra is, ha igaza lesz Jenő úrnak és Johny-nak.
A 3*-as árfolyam (ami ugye már 240 feletti lenne) valóban eléggé irreálisnak tűnik most.. de ebben a papírban bármi megtörténhet. :-)
Szerintem kitartás.
Üdv
de látod van aki másképp gondolja és bedob 300k-t (13:06-kor)
Ha 28-Ft-on adnám el akkor lennék pénzemnél. Ha beleszámítom a kiesett kamatot, akkor jóval 30 felett kéne eladnom. A bukót már teljesen elkönyveltem, csak azt nem tudom, hogy most eldjam, vagy várjak még. A cég eddigi teljesítménye alapján nehéz elhinni, hogy bármi olyannal rukkolnak elő amivel 30-as tartományba kerülne az árfolyam. 2 éve ülök benne. Ti mit tennétek a helyembe?