Regisztráció Elfelejtett jelszó

Itt a lista: hová repülhetsz olcsón a nyári szezonban?

Bud - Agadir

#801812 prfecó Előzmény: #801795

érdemes körbe nézni , ősszel nagyon jó akciós szállások is vannak sőt 4 csillagos szálloda full ellátással

BUD - Barcelona

#705986 Fornit

Heti három járatot indított a spanyol Vueling légitársaság Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Barcelona-El Prat között.

A részben diszkont formában működő társaság gépei szerdán, pénteken és szombaton közlekednek a két város között a nyári menetrendben, ezzel 14 300 ülőhely-kapacitást teremtve az útvonalon, amelyet jelenleg Budapestről két másik légitársaság, a Wizz Air és a Ryanair is kiszolgál.

Javier Suarez, a légitársaság járatüzemeltetési igazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, azért választották ezt az útvonalat, mert a Vueling nemcsak közvetlen, úgynevezett "point to point", hanem átszálló utasokra is épít, Barcelonából pedig a dél-spanyol régió összes fontos városa elérhető a légitársaság járataival. Jelezte: a tavalyi évben 18 millió utasuk volt, 20 százalékuk átszálló.

Re: nincs cím

#582835 Bendeguz Előzmény: #576440

Megérkezett Debrecenbe a Wizz Air első milánói járata

2

pont

Megérkezett Debrecenbe a Wizz Air első milánói járata vasárnap délelőtt, ezzel London és Eindhoven után már három útvonalon közlekednek a diszkont légitársaság gépei Debrecenből - jelentette be Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere a repülőtéren tartott sajtótájékoztatón.

( 13:35, beküldő: Kissherceg )

Az újabb desztinációkkal Debrecen és a régió lakói előtt új távlatok nyílhatnak meg az európai utazásban: Eindhovenből Hollandia és Belgium nagyvárosai, illetve Németország és Franciaország határ menti nagy ipari és közlekedési központjai könnyedén elérhetők. A milánói járat jelentőségét pedig - a közkedvelt olasz turistaközpontok, síparadicsomok közelsége mellett - az adja, hogy a Malpensa nemzetközi repülőtér közvetlen kapcsolatot biztosít a világ szinte valamennyi pontjára - magyarázta Kósa Lajos.

A politikus utalt rá, hogy hamarosan az Országgyűlés elé kerül a légiforgalmi törvény módosítása. Ezzel kapcsolatban kezdeményezik, hogy - a budapesti Liszt Ferenc repülőtérhez hasonlóan - az összes hazai nemzetközi, schengeni határral rendelkező repülőtéren a katasztrófavédelmi feladatok ellátását, a légtérfelügyeletet és a repülőtér-biztonsághoz kapcsolódó feladatok ellátásáról az állam gondoskodjon. Ezzel a debreceni repülőtér szükség esetén a Liszt Ferenc repülőtér kitérő repülőtere lehetne - tette hozzá Kósa Lajos.

Újhelyi József, a Wizz Air repülőtér-fejlesztési vezetője a milánói járat landolása után elmondta: a Wizz Air a londonival együtt mostantól három járatot üzemeltet a debreceni repülőtérről. A várakozások szerint a következő évben százezer utas utazik majd ezeken az útvonalakon.

Elmondta azt is, hogy a társaság honlapján az eindhoveni és a milánói járatokra 4990 forinttól, a London-lutoni járatra 9990 forinttól lehet helyet foglalni. Herdon István, a repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója mérföldkőnek nevezte az eindhoveni és a milánói járatok indulását, amit reményei szerint a jövőben újabbak követnek majd.

A debreceni repülőtér személyforgalma a tavalyi 30 ezer után 2012-ben meghaladja az 50 ezer, 2013-ban pedig várhatóan átlépi a 100 ezer utast is - tette hozzá.

A milánói járattal egyetlen átszállással bármilyen tengerentúli desztináció elérhető Debrecenből - tette hozzá Herdon István.

MTI

2013.03.31 től SAS BUD…

#576439 Fornit

2013.03.31 től

SAS

BUD - Koppenhága

BUD - Oslo

BUD - Drezda

#545672 Fornit

Új légitársaság jelenik meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a német OLT Express október 16-tól Drezda és Budapest között indít járatot. Az airportal.hu [1] információi szerint a brémai székhelyű cég Fokker 100-asai heti háromszor, kedden, csütörtökön és vasárnap közlekednek a két város között, amelyekre 98 euróért lehet majd retúr jegyet váltani. Az OLT Express jelenleg 10 célállomásra repül Fokker 100-as, Saab 2000-es és Saab 340-es gépeivel, főleg regionális és charter járatokat üzemeltet.

BUD - RIGA

#496731 Fornit

A nyári menetrend életbe lépésével újraindította Budapest és Riga közötti járatát az airBaltic. A lett légitársaság gépei a nyári csúcs alatt heti ötször fordulnak meg Budapesten, vagyis a tavalyi menetrendhez képest egyel nőtt a heti járatszám.

Szép város...

Új járatokkal bővíti bud…

#489885 Fornit

Új járatokkal bővíti budapesti kínálatát a Wizz Air - jelentette be a társaság mai sajtótájékoztatóján. A diszkont légitársaság júniustól Várnába is közlekedtet járatokat, valamint Bergamo helyett mostantól Milánó fő repülőterére közlekedik majd a légitársaság. Sűríti járatait Pálma de Mallorca felé is a Wizz Air, ugyanakkor április közepétől bezárásra kerül a Budapest-Pisa járat.

BUD - Amsterdam

#487501 Fornit

Április elejétől

Transavia (BUD - Amsterdam)

Április végétől

Smartwings (BUD - Amsterdam)

Re: nincs cím

#482516 Bendeguz Előzmény: #482508

remélem nem gond, hasznos tudástárnak vélem és a pf úgyis fizetős archívumba fogja tenni...